Menubalk - In- uitloggen

Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto 'dichtbij als het kan, verder weg als het moet' waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Meervoudig profiel
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Isala
Locatie: 
Zwolle/Meppel
Plaats: 
Zwolle en Meppel
Website ziekenhuis: 
isala.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De subsectie Ouderengeneeskunde van de vakgroep Interne Geneeskunde van Isala zoekt een waarnemer voor een van de internisten-ouderengeneeskunde in verband met haar sabbatical leave van 1 mei 2022 tot 1 november 2022. Gezien de aard van de functie gaat de voorkeur uit naar een jonge klare internist ouderengeneeskunde, echter een jonge klare generalist of internist met een meervoudig profiel komt ook in aanmerking. De werkzaamheden bestaan uit patiëntenzorg, supervisie en onderwijs. De patiëntenzorg bestaat uit polikliniek en supervisie, consulten/medebehandelingen op beide klinische locaties (Zwolle en Meppel). We bieden een dynamische functie in een vooraanstaand en centraal gelegen STZ opleidingsziekenhuis. Arbeidsvoorwaarden conform AMS-regeling.

Vacature per: 
zondag, 1 mei, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zaterdag, 1 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw reactie graag naar Hilde Royen of Klaas Borst, internisten ouderengeneeskunde. Vragen? Schroom vooral niet om te bellen met Hilde Royen (06-28314233). E-mail: h.royen@isala.nl of n.j.p.borst@isala.nl