Menubalk - In- uitloggen

‘Hier gaat het om u!’ Dat is de mentaliteit die we binnen het IJsselland Ziekenhuis samen delen en waarmee we ons onderscheiden. Door de ander centraal te stellen, halen we het beste in onszelf naar boven. Speerpunten van ons ziekenhuis zijn: Dichtbij voor de patiënt, netwerkzorg en slim & doelmatig. Samen werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving.

De vakgroep
De vakgroep Interne Geneeskunde maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf van het IJssellandziekenhuis en wordt gevormd door 11 internisten en 4 chefs de clinique. De aandachtsgebieden hematologie, oncologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, nefrologie, acute geneeskunde zijn binnen onze vakgroep aanwezig. Binnen het IJsselland Ziekenhuis ambieert de Interne Geneeskunde een opleidingserkenning. We leiden HAIOS voor het Erasmus MC op en coassistenten voor zowel het LUMC als het Erasmus MC.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Meervoudig profiel
Ziekenhuis: 
IJssellandziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Capelle aan den IJssel
Website ziekenhuis: 
www.ysl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat zoeken wij?
In verband met een capaciteitsprobleem zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste internist met interesse in de algemene interne geneeskunde. Van de nieuwe collega wordt verwacht dat hij/zij de Interne Geneeskunde in de volle breedte kan beoefenen. Gedurende de aanstelling zul je voornamelijk klinische werkzaamheden verrichten (het verrichten van poliklinische werkzaamheden is bespreekbaar) en arts-assistenten superviseren zowel op de SEH als in de kliniek. Affiniteit met opleiden strekt tot de aanbeveling.
Ook internisten met een aandachtsgebied en interesse in de vacature nodigen we van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor 12 maanden aan in een prettige werkomgeving. De arbeidsovereenkomst verloopt volgens Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS). Het betreft een tijdelijk dienstverband zonder avond/nacht/weekenddiensten.

Vacature per: 
maandag, 1 augustus, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
opleiding
Reageren voor: 
maandag, 1 augustus, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met drs. B. Santbergen, Internist-hematoloog en voorzitter van de vakgroep of mw. drs. C.C. Simon, internist en penningmeester van de vakgroep, bereikbaar via
telefoon 010 2583260.

Uw schriftelijke reactie kunt u tot 1 augustus 2022 richten aan het IJsselland ziekenhuis, t.a.v. M. Kooij, secretariaat interne geneeskunde via email: mkooij@ysl.nl.