Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Oncologie
Ziekenhuis: 
Horacio E. Oduber Hospitaal
Locatie: 
Oranjestad
Plaats: 
Aruba
Website ziekenhuis: 
http://www.arubahospital.com/index.php/careers/career-opportunities-2
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Wij zijn een algemeen ziekenhuis met 320 bedden, gelegen op Aruba. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal telt ruim 800 medewerkers en heeft 20 verschillende specialismen in huis. Het ziekenhuis is de enige aanbieder van ziekenhuiszorg en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op het Dr. Horacio E. Oduber ziekenhuis.

 

Wat bieden wij?

Aruba heeft een heerlijk klimaat met een Caribische leefwijze en beschikt over een goede Nederlandse basisschool en voortgezet onderwijs. Op dit moment is op Aruba één vaste Internist, met sub specialisme Hematologie, in dienst van het HOH die de hematologie en medische oncologie in de volle breedte verzorgt. De Internist Hemato-Oncoloog zal gezamenlijk patiënten behandelen op de (poli)klinieken en voert hiernaast de supervisie over de zaalartsen (ANIOS) op de klinische afdeling op basis van een week-op-week-af schema met uw hemato-oncologische collega. U bent in staat tot zelfstandig werken als Hemato-oncoloog en participeert in de wekelijkse oncologiebesprekingen, preoperatieve mammabesprekingen en de maandelijkse oncologiecommissie. Het ziekenhuis biedt u de mogelijkheid om zowel op Aruba als in het buitenland geaccrediteerde nascholing te volgen op kosten van het ziekenhuis. U wordt tevens geadviseerd en ondersteund door het ziekenhuis over zaken die komen kijken bij de verhuizing, registratie en tewerkstelling op Aruba. De kosten voor werk- en verblijfsvergunning en het ticket worden geregeld en vergoed door het ziekenhuis, alsook de huisvesting en de huurauto voor de eerste 2 maanden na aankomst op Aruba.

 

Wat vragen wij?

Een BIG en MSRC geregistreerd Internist gespecialiseerd in hematologie met oncologie-ervaring of een Internist gespecialiseerd in oncologie met hematologie-ervaring. Hij of zij is flexibel en ziet het als een uitdaging om op Aruba als Oncoloog te werken en is bereid de vakgroep oncologie meer gestalte te geven. Is flexibel en heeft affiniteit met andere culturen. Het spreken van Papiamento en/of Spaans is een pre of heeft de bereidheid om het Papiamento te leren.

Vacature per: 
maandag, 1 oktober, 2018
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaald
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
dinsdag, 1 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en Sollicitatie

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij dr. Roel Jonkhoff, Oncoloog, email: r.jonkhoff@arubahospital.com. Belangstellenden kunnen per email een sollicitatiebrief en CV sturen naar Darlene Laveist, Wrn. HR Adviseur, via: http://www.arubahospital.com/index.php/careers/career-opportunities-2