Menubalk - In- uitloggen

Het HagaZiekenhuis is een van de grootste STZ-ziekenhuizen van Nederland. Met ruim 3600 medewerkers en 275 specialisten werken we aan de beste zorg voor onze patiënten. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: zorgzaamheid, innovatie en samenwerking, en vanuit het zorgconcept Planetree. We hebben bijna alle specialismen in huis. Een aantal daarvan zijn onderscheidend in de regio, waaronder het Haga Hartcentrum, het Juliana Kinderziekenhuis met het Haga Juliana Geboortecentrum, een level 1 Traumacentrum, het centrum voor cystic fibrosis en ons Hematologisch Centrum (HOVON echelon B).

De afdeling
Aan de afdeling zijn op dit moment 6 hematologen verbonden, ieder van hen met een eigen specialisatie binnen de hematologie. Desondanks is het een hechte club waarbij veel onderling wordt overlegd. Op deze afdeling staat niemand er dan ook alleen voor. Alle hematologen hebben gemiddeld 15-20 ervaring, welke zij graag inzetten door het doen van gezamenlijke studies. Daarnaast is het een organisatorisch sterke afdeling: dankzij de nauwe samenwerking tussen de artsen verlopen alle processen zeer gestructureerd en is er een duidelijk overzicht.

De passie voor hematologie is op de afdeling duidelijk merkbaar. Zo zijn de hematologen niet alleen enorm betrokken bij hun patiënten – waarvan zij sommigen al langere periode individueel behandelen – maar houden zij zich tevens graag bezig met innovatieve technologieën binnen hun specialismen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe cellulaire therapieën, zoals de car-T-cel therapie, en ontwikkelingen op geneesmiddelenterrein.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Hagaziekenhuis
Locatie: 
Els-Borst Eilersplein 275
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
www.hagaziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis is een zelfstandige vakgroep binnen een Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE), waar onder andere ook de afdeling Algemene Interne Geneeskunde is gepositioneerd. Onze klinische afdeling beschikt over 21 hematologische intensive care (HIC) bedden voor topreferente zorg voor acute leukemie en het verrichten van autologe stamceltransplantaties.
Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis beschikt over eigen laboratorium faciliteiten, zoals een laboratorium voor immunofenotypering, moleculaire diagnostiek en een stamcellaboratorium. De vakgroep verzorgt de perifere stage voor het aandachtsgebied hematologie en participeert in de opleiding interne geneeskunde. Verder is het Hemofilie Behandel Centrum onderdeel van het “expertisecentrum voor hemofilie en aanverwante aandoeningen LUMC-HagaZiekenhuis”, en geldt het als STZ- expertise centrum hemoglobinopathie en sikkelcelanemie. Aan de afdeling zijn op dit moment 6 hematologen verbonden.

Het profiel:
- Wij zoeken een enthousiaste hematoloog, met meerdere jaren werkervaring en afgerond promotieonderzoek. Wetenschappelijke interesse en de wens tot actieve participatie in studies is een vereiste.
- Voorts zoeken wij een collega die onze ambitie deelt om aan elke patient de beste (klinische) zorg te bieden en continu te verbeteren. Leidinggevende kwaliteiten en kennis van JACIE strekken tot aanbeveling.
- Wij verwachten van onze nieuwe collega een positieve en collegiale instelling met oog voor vernieuwing, beschikkende over flexibiliteit en gedrevenheid voor het vak.

Vacature per: 
vrijdag, 17 mei, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Vast dienstverband
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 14 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. J.L.H. Kerkhoffs via (070) 210 2556.

Contactgegevens
Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u voor 14 juni 2019 richten aan dr. Kerkhoffs via https://www.werkenbijhaga.nl

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling volgens AMS-regeling bij het Haga.