Menubalk - In- uitloggen

Over HMC  

Binnen de regio Haaglanden brengt HMC zorg dichtbij de inwoners door op drie locaties algemene ziekenhuiszorg te bieden. Daarnaast hebben de locaties een eigen expertise en een gezamenlijke visie op zorg en behandeling:

HMC Antoniushove: hemato-oncologische zorg inclusief radiotherapie

HMC Bronovo: Bronovo als hét centrum voor de electieve zorg.HMC Westeinde: SEH met level 1 traumacentrum in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum, acute hoogcomplexe zorg, waaronder neurovasculaire zorg (incl SAB en IAT-zorg) en cardiovasculaire zorg (PCI). De afdeling interne geneeskunde op deze locatie heeft een acute opname afdeling (AOA), waar patiënten vanaf de SEH worden opgenomen om binnen 48 uur een diagnostisch- en behandelplan te effecturen.

HMC stelt de patiënt centraal en we zijn trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis.

Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg, infectieziekten, ouderenzorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Over OE Interne Geneeskunde

De organisatorisch eenheid (OE) Interne Geneeskunde heeft taken op alle HMC locaties die zijn verdeeld over de 27 internisten. Naast hun subspecialisme heeft elk OE lid algemeen internistische en OE- of ziekenhuis gerelateerde taken. De OE Interne Geneeskunde is onderverdeeld in de subgroepen hemato-oncologie, nefrologie, endocrinologie/ vasculaire geneeskunde, HIV/infectieziekten, ouderengeneeskunde en acute geneeskunde. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor de eerste vier jaar van de opleiding interne geneeskunde en de differentiatie acute geneeskunde. In samenwerking met het LUMC worden complementaire stages voor de overige differentiaties aangeboden.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Haaglanden Medisch Centrum
Locatie: 
Westeinde & Antoniushove
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Profiel

Wij zoeken een allround internist-hematoloog, stressbestendig en met uitstekende communicatieve vaardigheden  die als hematoloog in de volle breedte inzetbaar is. Naast de hematologische taken wordt actieve inzet verwacht in algemene taken binnen de interne geneeskunde, zoals diensten, supervisie  en acute interne geneeskunde.

De subgroep oncologie / hematologie bestaat uit 5 oncologen, 3 hematologen en 2 chefs die werken op 2 locaties binnen het HMC. Tevens zijn meerdere VS/PA werkzaam voor onze subgroep.
De hemato-oncologische zorg is geconcentreerd op locatie Antoniushove en er wordt op maximaal twee locaties spreekuur gedaan. De werkzaamheden omvatten (poli)klinische behandeling van patiënten met een benigne of maligne hematologische ziekte. Wij beoefenen de hematologie in de volle breedte. Wij zijn een  echelon C-SCT centrum en verzorgen de postautologe nazorg in samenwerking met het LUMC. Er is een goede regionale samenwerking waarbij de behandeling van bijvoorbeeld acute leukemie plaats vindt in de andere ziekenhuizen van de regio. Wij zijn geen hemofilie-behandelcentrum.

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en afwisselende functie in een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met de mogelijkheid de hematologie in de volle breedte uit te oefenen en in samenwerking met het LUMC een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek

Een stimulerende werkomgeving met een (multiculturele) patiëntenpopulatie die uitersten van de samenleving weerspiegelt

Een multidisciplinaire aanpak van complexe patiëntenzorg

Een prettige werksfeer in een enthousiast team dat meegaat met de nieuwste ontwikkelingen

Vacature per: 
dinsdag, 1 maart, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zaterdag, 1 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Medisch Specialistisch Bedrijf

De ruim 200 vrijgevestigd medisch specialisten van HMC hebben zich verenigd in één maatschap, het Medisch Specialistisch Bedrijf HMC (MSB). U wordt chef de clinique voor een periode van 1 jaar .

Solliciteren en Contactinformatie
We zien uw reactie graag tegemoet vóór 1 januari 2022

U kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. U kunt uw motivatiebrief richten aan, Edith Beishuizen, voorzitter van de OE Interne Geneeskunde.
 
Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Yascha van den Berg of Liane te Boome, internist hematoloog, of met Edith Beishuizen, internist vasculaire geneeskunde en voorzitter van de OE, telefoonnummer 088-9796323 / 088-9798321 / 088-9796603

Haaglanden Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis. Meer informatie over HMC kunt u vinden op www.haaglandenmc.nl.
 
De procedure voor het aanstellen van een medisch specialist gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Als medisch specialist werkt u met patiënten, vertrouwelijke gegevens, goederen en geld. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).