Menubalk - In- uitloggen

Internist, vasculaire geneeskunde / endocrinologie met interesse voor de acute zorg

Gelre ziekenhuizen heeft een vacature voor een internist, vasculair geneeskundige/endocrinologie met interesse voor de acute zorg, voor de vakgroep Interne Geneeskunde Gelre Apeldoorn, voor de duur van 2 jaar.

De Afdeling
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit een ambitieuze groep internisten in een STZ ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft 2 locaties (Apeldoorn en Zutphen). Momenteel werken er 21 internisten en 2 chefs de Clinique. De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn en Zutphen is recent gefuseerd.

Als vakgroep Interne Geneeskunde streven we ernaar om de backbone van het ziekenhuis te zijn en voorop te lopen in vernieuwingen in de zorg. In samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht verzorgt de vakgroep twee jaar van de opleiding tot internist. Momenteel zijn er 18 arts-assistenten werkzaam. Daarnaast verzorgen wij coschappen interne geneeskunde

De Interne Geneeskunde verzorgt poliklinische zorg, klinische zorg en zorg op de dagbehandeling. De klinische afdeling heeft in totaal 20 bedden Interne Geneeskunde. In het multidisciplinair oncologisch centrum zijn 20 bedden interne-oncologie, 4 bedden long-oncologie en 10 bedden op de oncologische dagverpleging. Tevens is er een dialyse centrum met 19 stations.

De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn werkt met een Acute Opname Afdeling. Er worden per jaar ruim 9500 nieuwe patiënten poliklinisch gezien waarvoor o.a. een spoedpoli is ingericht.

Werkzaamheden
Als internist-vasculair geneeskundige/endocrinologie/ acute zorg:
- bent u verantwoordelijk voor de patiënten op de polikliniek, kliniek en SEH;
- draagt u bij aan de supervisie in de kliniek en bij intercollegiale consulten;
- draait u mee in de 24 uurs diensten als internist op de SEH.

Functie eisen
- Een ambitieuze, veelzijdige, enthousiaste en flexibele collega, met uitgebreide kennis en met frisse ideeën die samen met de vakgroep de zorg vorm geeft
- Een collega die de interne geneeskunde in de volle breedte wil uitoefenen. Daarbij horen activiteiten op het gebied van de algemeen interne, vasculaire- en diabeteszorg en de acute geneeskunde op SEH en Acute Opname Afdeling;
- U bent collegiaal, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de nodige flexibiliteit.

Ons aanbod
Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan in een dynamische vakgroep voor de duur van 2 jaar ( per 1 juli a.s.)
De salariëring zal conform AMS plaatsvinden

Organisatie
Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. J.C. Kuenen. Zij is bereikbaar via het secretariaat, 055-5818163. Uw reactie ontvangen wij graag z.s.m. via digitale aanmelding.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
www.gelreziekenhuizen.nl
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
vrijdag, 10 juni, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
donderdag, 30 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: