Menubalk - In- uitloggen

Internist-hematoloog

Gelre ziekenhuizen heeft een vacature voor een internist-hematoloog voor de vakgroep interne geneeskunde Gelre Apeldoorn.

Afdeling

De Interne Geneeskunde heeft een ambitieuze vakgroep in een STZ ziekenhuis met momenteel 13 internisten en 4 chefs de clinique. Onder de 13 internisten zijn 3 internisten met de aantekening nefrologie, 5 met oncologie en/of hematologie, 1 met vasculaire geneeskunde, 2 met endocrinologie waarvan 1 ook de aantekening klinische farmacologie, 1 met acute geneeskunde aantekening en 1 met infectiologie.

Er is een klinische afdeling met in totaal 20 bedden Interne Geneeskunde. In het multidisciplinair oncologisch centrum zijn 20 bedden interne-hematologie-oncologie, 4 bedden long-oncologie en 10 bedden op de hemato-oncologische dagverpleging. Tevens is er een dialyse centrum met 19 stations.

De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn werkt met een Acute Opname Afdeling. Er worden per jaar ruim 9500 nieuwe patiënten poliklinisch gezien waarvoor o.a. een spoedpoli is ingericht. Ze leveren tevens een bijdrage aan de Multi disciplinaire overleggen (MDO’s) van Gelre ziekenhuizen, zoals HPB, GEO, neuro-onco, uro-onco, mamma en natuurlijk hematologie. Er bestaat een (regionale) samenwerking met de hematologen van Isala Zwolle en die van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum locatie VUMC.

De vakgroep interne geneeskunde Apeldoorn verzorgt in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht twee jaar van de opleiding tot internist. Momenteel zijn er 18 arts-assistenten werkzaam van wie 4 in opleiding tot internist. Daarnaast verzorgt de vakgroep het interne co-schap voor de SUMMA co-assistenten.

Functie eisen

U bent een enthousiaste collega die samen met de vakgroep de zorg vorm geeft. U bent collegiaal, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de nodige flexibiliteit.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan in een dynamische vakgroep. U werkt nauw samen met de zittende internist-hematoloog dr. C.G. Schaar en de physician assistant hematologie K. Dollenkamp. De aanstelling is vooralsnog voor de duur van 1 jaar, voor gemiddeld 4 dagen per week. De salariëring zal conform AMS plaatsvinden. De onderlinge verhoudingen en werksfeer in het ziekenhuis en de vakgroep zijn uitstekend.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met dr. C.G. Schaar, internist-hematoloog, bereikbaar via telefoonnummer 055-8446205 of via email c.schaar@gelre.nl of dr. T. van Bemmel, internist vasculair geneeskundige en tevens voorzitter van de vakgroep, bereikbaar via telefoonnummer 055-5818163.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
www.gelre.nl
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
vrijdag, 30 augustus, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zondag, 29 september, 2019
Wijze solliciteren / informatie: