Menubalk - In- uitloggen

Internist-hematoloog

Gelre ziekenhuizen is een HOVON echelon-D ziekenhuis. Dit betekent dat basiszorg hematologie gewaarborgd moet worden voor alle hemato-oncologische zorg (exclusief intensieve chemotherapie en transplantaties voor AML, ALL etc.) en dat er minimaal 1,5 fte hematoloog werkzaam is welke 24 uur per dag 7 dagen per week geraadpleegd moet kunnen worden (eis HOVON bij level D). De werkplek van de nieuwe hematoloog zal vooralsnog voornamelijk op de locatie Apeldoorn zijn.

De komende internist-hematoloog beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en functioneert goed in een multidisciplinair team. Dit geldt niet alleen voor het functioneren als lid van de medische staf en vakgroep interne geneeskunde maar specifiek ook voor het functioneren in het multidisciplinaire oncologie-hematologie team wat uit 1 andere hematoloog,  en 1 internist–oncoloog/ hematoloog  en 4 internist-oncologen verspreid over beide locaties bestaat.  Meerdere gespecialiseerde oncologische en hematologische verpleegkundigen zijn op beide locaties werkzaam. Tevens zal de internist-hematoloog regionaal samenwerken met de collega internist hematologen van Isala Ziekenhuis en van het AmsterdamUMC, locatie VUmC.

De internist-hematoloog zal de zittende hematologen dr. C.G. Schaar (Apeldoorn) en drs. L. Strobbe (Zutphen) komen versterken in opvolging van een door ziekte uitgevallen collega. Het takenpakket bevat zowel de algemene interne geneeskunde als de hematologie in de volle breedte. Gezien de specifieke hematologische voorkeur- en kennisgebieden bij de zittende hematologen, heeft de komende hematoloog een aantoonbare expertise op het gebied van de hemostase. De nieuwe hematoloog participeert zowel in de algemene interne diensten als de hemato-oncologische achterwacht diensten. Belangstelling voor en kennis van de oncologie is derhalve gewenst.

De nieuwe hematoloog participeert actief in de opleiding van de arts-assistenten en co-assistenten. 

Een promotie of bijna afgeronde promotie heeft de voorkeur. De nieuwe hematoloog zal actief aan (HOVON) studies moeten participeren o.a. als principal investigator. 

Bij voorkeur heeft de kandidaat ervaring in bestuurlijke taken en ook de ambitie om naast de klinische taken vakgroepbrede bestuurlijke functies te vervullen.

Wij bieden een vaste aanstelling voor 0.8-1.0 fte. De vakgroep interne geneeskunde is in vast dienstverband van het ziekenhuis. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden vanaf half oktober.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met dr. C.G. Schaar, internist-hematoloog of J.C. Kuenen, internist-endocrinoloog bereikbaar via telefoonnummer 055-5818163 of via email secretariaat.poli.interne@gelre.nl

Uw sollicitatie kunt u richten aan dr. C.G. Schaar via email: secretariaat.poli.interne@gelre.nl

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
maandag, 2 november, 2020
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
woensdag, 30 september, 2020
Wijze solliciteren / informatie: