Menubalk - In- uitloggen

Gelre ziekenhuizen is een STZ ziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. De vakgroep geriatrie bestaat uit acht geriaters en één internist-geriater. De vakgroep geriatrie biedt ziekenhuiszorg aan kwetsbare oudere patienten in de volle breedte. De poortfunctie geriatrie wordt geboden op de locatie Apeldoorn met een klinische afdeling met 18 bedden. Op beide locaties is een goedlopend geheugencentrum aanwezig in samenwerking met de vakgroep neurologie en daarnaast o.a. een valpreventiepoli, polyfarmaciepoli en een polikliniek voor complexe behandelbeslissingen. Ook de klinische consulten en medebehandelingen worden op beide ziekenhuislocaties geboden. De vakgroep werkt intensief samen met andere disciplines en specialismen binnen het ziekenhuis in multidisciplinaire zorgtrajecten. Daarnaast bestaat er een goede samenwerking met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en GGZ in de regio.

De vakgroep geriatrie levert een actieve bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek. Gelre ziekenhuizen heeft een erkend STZ Expertisecentrum Ouderengeneeskunde (ECO) waarin o.a. wetenschappelijke stages worden geboden voor diverse opleidingen. Ook onderwijs en opleiding krijgen prioriteit. Zo worden stageplaatsen geboden voor de opleidingen tot huisarts, specialist ouderengeneeskunde, internist, ouderenpsychiater, Physician Assistant, Verpleegkundig Specialist, voor (se-)coassistenten en verpleegkundigen. De vakgroep geriatrie heeft daarnaast een rol bij het opleidingsdeel ouderenpsychiatrie voor de opleiding klinische geriatrie.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Gelre Ziekenhuizen
Locatie: 
Plaats: 
Apeldoorn / Zutphen
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijgelre.nl/werken-bij-gelre/Vacatures.html
Wij zoeken / wij bieden: 

Per september 2019 zijn wij wegens vertrek van een collega en externa activiteiten van de vakgroep op zoek naar een  klinisch geriater en/of internist met aandachtsgebied ouderengeneeskunde (0.8 -1 fte). Wij zoeken een goede dokter met liefde voor het vak die, gezien de veelheid aan taken en voortdurende groei met alle uitdagingen, energiek en stressbestendig is, initiatief neemt en leiderschap toont. Ervaring in management en/of bestuurlijke taken dan wel ervaring of ambitie op het gebied van onderwijs en opleiding strekt zeer tot aanbeveling. Wetenschappelijke interesse, maar ook affiniteit met ICT is een pre.

Aanstelling en salaris geschiedt in dienstverband bij Gelre ziekenhuizen conform de AMS regeling met de daarbij geldende proeftijd. U wordt aangesteld vooralsnog op basis van een jaarcontract met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Vacature per: 
zondag, 1 september, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zaterdag, 15 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met klinisch geriater Wilma te Water (055-5818395) of de bedrijfskundig manager van de Zorgeenheid Geriatrie, de heer H.J. Koppelman (06-48136206).

Bent u geïnteresseerd? Reageer dan vóór 15 juni aanstaande via: