Menubalk - In- uitloggen

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een algemeen ziekenhuis in Midden-Nederland. Wij verzorgen patiënten in West- en Midden Gelderland en Oost-Utrecht. De Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei is het medisch specialistische bedrijf binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei waarin de activiteiten van de vakgroepen van zestien medisch specialismen worden uitgevoerd. De werkzaamheden van de vakgroepen worden hoofdzakelijk uitgevoerd binnen ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. De missie van de Coöperatie is om de hoogst haalbare kwaliteit van patiëntenzorg te leveren binnen een professioneel en efficiënt georganiseerd medisch specialistisch bedrijf. Ziekenhuis Gelderse Vallei werkt samen met de Wageningen University  and Research (WUR) met als focus voeding en beweging.

De Internisten maken deel uit van de vakgroep Interne Geneeskunde en Maag-, Darm- en Leverziekten. Er zijn 14 Internisten en 9 MDL-artsen werkzaam. Wij vormen een actieve en enthousiaste vakgroep en oefenen het vak in de volle breedte uit. Onze groep kenmerkt zich door een bijzonder goede onderlinge sfeer zonder hiërarchie, waarin collegialiteit belangrijk is. We hebben erkenning voor de eerste 2,5 jaar van de opleiding. 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Gelderse Vallei
Locatie: 
Plaats: 
Ede
Website ziekenhuis: 
https://www.geldersevallei.nl/home
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en gedreven collega die als endocrinoloog in de volle breedte inzetbaar is en tevens een actieve bijdrage levert in algemene taken binnen de interne geneeskunde, zoals diensten en de opleiding.

 

Wat breng je mee

  • Expertise in de aandachtsgebieden algemene interne geneeskunde, endocrinologie en diabetologie, in het bijzonder innovatieve diabeteszorg;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers en medewerkers;
  • Staat ervoor open om in de toekomst een bijdrage te leveren aan neventaken;
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en bij voorkeur gepromoveerd.

Bij ons krijg je

  • Toetreding tot de Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei per 1 september 2022 met een proefperiode van 6 maanden. 
  • Het betreft een toetreding voor 0,8 tot 1,0 fte.
  • De CMSGV kent een in- en uitverdienregeling.
Vacature per: 
donderdag, 1 september, 2022
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
vaste aanstelling
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 10 april, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Direct solliciteren of meer informatie?

Interesse in deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet. De sluitingsdatum is 10 april 2022.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen van Wijk, Internist-endocrinoloog, op telefoonnummer 0318-435615 (wijkj1@zgv.nl).

Sollicitaties kun je richten aan: Mirte Halsema, HR-adviseur CMSGV per email HRCMSGV@zgv.nl.