Menubalk - In- uitloggen

De afdeling:

De vakgroep Interne geneeskunde is een enthousiaste en ambitieuze vakgroep. De vakgroep is breed georiënteerd en bestaat uit twee internist-oncologen, twee internist-hematologen, een internist hematoloog/oncoloog, twee internist-endocrinologen, een internist-vasculair geneeskundige, twee internist-infectiologen en twee internisten-ouderengeneeskunde.

Er zijn actieve samenwerkingsverbanden met de huisartsen, verpleeghuisartsen en de 3e lijn (AMC). Alle leden van de vakgroep zijn betrokken bij de opleiding van arts-assistenten en coassistenten in samenwerking met het AMC.

Het team Oncologie-haematologie bestaat naast de genoemde specialisten uit verpleegkundig specialisten, oncologie verpleegkundigen, palliatief verpleegkundigen, dedicated polikliniekassistenten en een goed opgeleid en gedreven verpleegkundig team op de klinische afdeling, de kurenkamers en de dagverplegingsunit.

Er is een hechte samenwerking met de andere disciplines in ons ziekenhuis, inclusief de radiotherapeuten, werkzaam op de inpandige radiotherapie-afdeling van het AMC. Daarnaast wordt zeer nauw met het AMC samengewerkt' een oncoloog en hematoloog van het Flevoziekenhuis werken deels in het AMC.

Tevens leveren wij een bijdrage aan de opleiding tot medisch oncoloog in affiliatie met het AMC.

Het team heeft als ambitie om in het regionale netwerk de beste oncologische zorg voor de patiënt te leveren Daarnaast willen wij de studiedeelname nog verder uitbreiden.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Flevoziekenhuis
Locatie: 
Almere
Plaats: 
Almere
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

 

De functie:

Wij vragen een internist-oncoloog met kennis van de immunotherapie, die de ambitie heeft om de organisatie rondom deze behandeling in ons ziekenhuis op te zetten. Daarnaast zoeken we iemand die de palliatieve zorg op hoger plan tilt. Onze voorkeur gaat uit naar een gepromoveerd oncoloog met affiniteit voor opleiden.

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte en kansen voor nieuwe initiatieven. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Vacature per: 
vrijdag, 21 september, 2018
% FTE: 
0.55
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Vast dienstverband, met eerst 1-jaars contract, het doel is de aanstelling te laten groeien tot een volledige aanstelling
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 24 oktober, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

De procedure:

De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

 Gesprek met de vakgroep

 Gesprek met collega medisch specialisten

 Assessment

 Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirkje Sommeijer (internist-oncoloog) bereikbaar op telefoonnummer 036-868 9749 of via dsommeijer@flevoziekenhuis.nl. U kunt ook contact opnemen met Jan Baars (voorzitter EVR, internist-hematoloog), telefoonnummer 036-868 9816 of via jbaars@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?

Wij zien uw brief en CV graag voor 24 oktober 2018 tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2018-303.

Het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.