Menubalk - In- uitloggen

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AUMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Flevoziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Almere
Website ziekenhuis: 
www.flevoziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege het vertrek van een collega is per 1 juni 2021 een vacature ontstaan voor de functie: 
Internist-hematoloog 0,8 fte

De afdeling:

De vakgroep Interne geneeskunde is een enthousiaste en ambitieuze vakgroep. De vakgroep is breed georiënteerd en bestaat uit drie internist-oncologen, vier internist-hematologen, drie internist- endocrinologen, twee internist-vasculair geneeskundigen, twee internist-infectiologen en twee internist-ouderengeneeskundigen. Er zijn actieve samenwerkingsverbanden met de huisartsen, verpleeghuisartsen en de derde lijn (AUMC). Alle leden van de vakgroep zijn betrokken bij de opleiding van arts-assistenten en coassistenten in samenwerking met het AUMC.

Het team Hematologie-Oncologie bestaat naast de drie internist-oncologen en vier internist-hematologen uit drie verpleegkundig specialisten, oncologie verpleegkundigen, palliatief verpleegkundigen, een research coördinator, dedicated polikliniekassistenten en een goed opgeleid en gedreven verpleegkundig team op de klinische afdeling, de kurenkamers en de dagverplegingsunit. Er is een hechte samenwerking met de andere disciplines in ons ziekenhuis, inclusief de radiotherapeuten, werkzaam op de inpandige radiotherapie-afdeling van het AUMC. Daarnaast wordt zeer nauw met het AUMC samengewerkt: een hematoloog en oncoloog van het Flevoziekenhuis werken deels in het AUMC.

De afdeling (HOVON echelon C) participeert in samenwerking met het AUMC in de differentiatie-opleiding hematologie. Het team heeft als ambities de studiedeelname en –participatie sterk te vergroten.

De functie:

Wij vragen een praktisch ingestelde internist-hematoloog met verbindende kwaliteiten, oog voor efficiënte zorglogistiek en interesse in wetenschap en vernieuwing, die de ambitie van onze afdeling mede vorm wil geven en waar maken.

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte en kansen voor nieuwe initiatieven. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vacature per: 
dinsdag, 1 juni, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met daarna de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 30 april, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

De procedure:

De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • gesprek met de vakgroep;
  • gesprek met collega medisch specialisten;
  • assessment en hierna;
  • een gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamira Klooker, voorzitter vakgroep Interne Geneeskunde of Koen de Heer, internist-hematoloog, bereikbaar op 036-868 9816 of via  tklooker@flevoziekenhuis.nl en kdeheer@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?

Wij zien uw brief en CV graag voor 30 april 2021 tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2021-047.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.