Menubalk - In- uitloggen

Het Erasmus MC is het grootste van de acht Nederlandse universitaire ziekenhuizen. Een academisch medisch centrum waar alles in dienst staat van excellente zorg. Daarbij past ook een state-of-the-art gebouw met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Hier werken we met de modernste processen, diagnosetechnieken, behandelingen en zorgconcepten. We streven naar een optimale ruimtebenutting, zo laag mogelijk energieverbruik en minder belasting van het milieu.

https://www.werkenbijerasmusmc.nl/

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Erasmus Medical Center
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijerasmusmc.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Onze toekomstige collega zal als specifieke opdracht krijgen om de peri procedurele zorgtrajecten rondom complexe behandeling voor kwetsbare ouderen binnen het Erasmus MC verder vorm te geven. Voorbeelden hiervan zijn beslissingen rondom chirurgisch-oncologische behandelingen en nierfunctie vervangende therapie.

Onderwijs en opleiding
Wij participeren in het onderwijs in zowel de bachelor als master fase van de opleiding geneeskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast verzorgen wij onderwijs voor verschillende geledingen binnen en buiten het ziekenhuis. Zowel de opleiding tot klinisch geriater als tot internist ouderengeneeskunde worden binnen onze vakgroep aangeboden.

Onderzoek
De vakgroep geriatrie/ouderengeneeskunde doet wetenschappelijk onderzoek binnen diverse onderzoekslijnen, in samenwerking met diverse andere afdelingen binnen en buiten het Erasmus MC. Ons onderzoek levert niet alleen een grote bijdragen aan de kwaliteit van patiëntenzorg maar biedt ook oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het onderzoek sluit hierbij zoveel mogelijk aan op de patiëntenzorg.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.
De sector Geriatrie van het Erasmus MC biedt u een uitdagende functie in deze ambitieuze organisatie. De vakgroep geriatrie/ouderengeneeskunde bestaat uit 3 geriaters en 2 internisten ouderengeneeskunde. Daarnaast wordt er samengewerkt met AIOS in opleiding tot klinisch geriater en internist ouderengeneeskunde. Het specialistisch team geriatrie wordt ondersteund door een geriatrisch consulent en een verpleegkundig specialist geriatrie.

De sector Geriatrie, gesitueerd binnen de afdeling inwendige geneeskunde, streeft naar uitstekende zorg voor elke oudere patiënt. Wij bieden klinische zorg op onze afdeling geriatrie. Daarnaast vervullen wij een backbone functie ziekenhuisbreed, onder andere via medebehandeling bij opgenomen kwetsbare patiënten op alle klinische afdelingen in het ziekenhuis. Ambulante zorg wordt verzorgd op onze dagkliniek en poliklinische faciliteiten, waarbij er gespecialiseerde poliklinieken zijn voor valproblematiek, functionele achteruitgang, peri procedurele zorg, migranten met cognitieve problemen en complexe behandelbeslissingen.
Patiënten met cognitieve problemen worden gezien binnen het Alzheimer Centrum Erasmus MC, in samenwerking met onder andere de neurologie, radiologie en psychiatrie.

Profiel
Wij zoeken een klinisch geriater of internist ouderengeneeskunde met een positieve werkhouding, die communicatief vaardig is, efficiënt kan werken en innovatief denkt.
Onze toekomstige collega heeft hart voor academische patiëntenzorg, is een bevlogen onderzoeker (bijna of reeds gepromoveerd) en heeft affiniteit met opleiden en onderwijs in brede zin. Hij / Zij zal als specifieke opdracht krijgen om de peri procedurele zorgtrajecten rondom complexe behandeling voor kwetsbare ouderen binnen het Erasmus MC verder vorm te geven. Voorbeelden hiervan zijn beslissingen rondom chirurgisch-oncologische behandelingen en nierfunctie vervangende therapie.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Vacature voor 0.8 FTE in een collegiaal, flexibel team in een uitdagende werkomgeving.
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.
Het bruto maandsalaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de CAO Universitair Medische Centra., evenals de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

Vacature per: 
dinsdag, 19 maart, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar met mogelijkheid tot verlenging
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 30 april, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun(t) u/je contact opnemen met Prof. dr. F.U.S. Mattace Raso, sectorhoofd geriatrie, telefoon: 010-7035979 of e-mail: f.mattaceraso@erasmusmc.nl
Voor overige informatie kun(t) u terecht bij Dhr. R.H.J. Breen, Adviseur P&O, telefoon: 0650008203 of
e-mail: r.breen@erasmusmc.nl
Wijze van solliciteren
Wilt u reageren op deze vacature, dan zien wij graag uw sollicitatiebrief en curriculum vitae per e-mail tegemoet. U kunt deze richten aan prof. dr. Francesco Mattace Raso, sectorhoofd geriatrie (f.mattaceraso@erasmusmc.nl). Eventuele vragen kunnen per mail gesteld worden, of telefonisch: 010-7035979 .