Menubalk - In- uitloggen

Het Dijklander Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis en ook op onze afdeling bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo leiden wij op beide locaties coassistenten op en in Purmerend ook HAIO’s. Daarnaast hebben wij in Hoorn de opleidingsbevoegdheid voor de (voor)opleiding Interne Geneeskunde. Onze vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 19 internisten en zij zijn werkzaam op de verschillende locaties van het Dijklander Ziekenhuis. Binnen het vakgebied zijn verschillende aandachtsgebieden vertegenwoordigd, namelijk Hematologie, Medische Oncologie, Acute Geneeskunde, Endocrinologie en Metabolisme, Nefrologie, Immunologie, Infectiologie en Vasculaire Geneeskunde.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Dijklander Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Hoorn/Purmerend
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wie ben jij? Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doordenker. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Daarnaast: -ben je een geregistreerd internist-oncoloog; -heb je naast de expertise in de medische oncologie ook een brede algemeen internistische blik; -blink je uit in samenwerking, flexibiliteit, creativiteit en communicatie. Als internist-oncoloog ga je “doortastend” te werk; een belangrijk deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het verlenen van oncologische klinische en poliklinische zorg. Je kunt in zowel Hoorn als Purmerend worden ingezet. Verder werk je nauw samen met andere oncologen, verpleegkundig specialisten en oncologieverpleegkundigen. Ook neem je deel aan de diensten voor de interne geneeskunde. Wat bieden wij jou? Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan. Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen. De voorwaarden van de AMS zijn van toepassing. De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de file in. Je wordt in zowel Hoorn als Purmerend ingezet. Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten. Het betreft twee tijdelijke aanstellingen, namelijk 1 aanstelling voor 45 uur per week voor de duur van 6 maanden en 1 aanstelling voor de duur van 36 uur per week voor de duur van 4 maanden.

Vacature per: 
vrijdag, 15 januari, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Vacature 1: 6 maanden (1.0 fte); Vacature 2: 4 maanden (0.8 fte)
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
vrijdag, 15 januari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteer direct online (www.werkenbijdijklander.nl/vacatures/internist-oncoloog) en jouw sollicitatieprocedure gaat van start. Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Simone van den Heiligenberg, Internist-Oncoloog, via 0229-208316 of Ester Kolsteren, Internist-Oncoloog/Hematoloog, via 0299-457564. Graag ontvangen wij jouw reactie voor 15 januari 2021.