Menubalk - In- uitloggen

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio’s Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners. Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ons ontwikkelen. Samenwerking met andere partijen zoals (academische) ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Dijklander Ziekenhuis
Locatie: 
Hoorn en Purmerend
Plaats: 
Hoorn en Purmerend
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doordenker. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat.
Daarnaast:
• Ben je een geregistreerd internist-oncoloog met enige ervaring;
• Blink je uit in samenwerking, flexibiliteit, creativiteit en heb je innovatieve ideeën;
• Ben je inzetbaar in de hele breedte van de oncologische zorg en ook voor de opleiding interne geneeskunde en andere algemeen internistische taken;
• Heb je interesse om de kartrekker te worden van de gastro-enterologische oncologie;
• Ben je op langere termijn bereid management taken te vervullen;
• Ben je bij voorkeur gepromoveerd;
• Ben je verbonden of recent verbonden geweest aan één van de ons omringende oncologische centra met voorkeur voor het AUMC

Vacature per: 
dinsdag, 1 maart, 2022
% FTE: 
1.10
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
uitzicht op vast dienstverband
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 17 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar twee internist-oncologen. Er is 1.1 fte vaste formatie beschikbaar.
Oncologie is één van de speerpunten van het Dijklander ziekenhuis. De oncologie wordt in de volle breedte uitgeoefend en bestuurd via het multidisciplinair Themacentrum Oncologie. Met de radiotherapeuten uit het AUMC bestaat een nauwe samenwerking onder andere op de radiotherapeutische locatie in Hoorn. De zorg is georganiseerd rondom tumor specifieke werkgroepen. Er is wekelijks multidisciplinair overleg met het AUMC. Studies worden ondersteund door het Dijklander Onderzoek Centrum waarbij twee research verpleegkundigen actief betrokken zijn bij de oncologie.
Het cluster oncologie-hematologie bestaat uit 6 internist-oncologen en 3 internist-hematologen. Er wordt gewerkt op beide hoofdlocaties van ons ziekenhuis. De poliklinische werkzaamheden vinden plaats in een oncologisch dagcentrum. Op locatie Hoorn bestaat een gedifferentieerde afdeling interne-oncologie-hematologie. Wij werken intensief samen met onze verpleegkundig specialisten.
De vakgroep Interne Geneeskunde van het Dijklander ziekenhuis bestaat uit 19 internisten. Binnen het vakgebied zijn de aandachtsgebieden hematologie, oncologie, acute geneeskunde, endocrinologie & metabolisme, nefrologie, immunologie, infectiologie en vasculaire geneeskunde vertegenwoordigd.
De vakgroep heeft de driejarige opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde in affiliatie met het AUMC en participeert in de opleiding van coassistenten en HAIO’s.

Je nieuwe baan
Als internist-oncoloog ga je “doortastend” te werk; een belangrijk deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het verlenen van oncologische klinische en poliklinische zorg. Je kunt in zowel Hoorn als Purmerend worden ingezet.
Verder werk je nauw samen met andere oncologen, verpleegkundig specialisten en oncologieverpleegkundigen. Ook neem je deel aan de diensten voor de interne geneeskunde.

Solliciteer direct online en jouw sollicitatieprocedure gaat van start: www.werkenbijdijklander.nl/vacatures/internist-oncologen
Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Simone van den Heiligenberg (internist-oncoloog, 0229-208316) of Ester Kolsteren (internist-oncoloog/hematoloog, 0299-457564).