Menubalk - In- uitloggen

Onze vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 19 internisten (16.77 fte) die werkzaam zijn op de verschillende locaties van ons ziekenhuis. Vijf van de internisten zijn geregistreerd in het aandachtsgebied nefrologie. Binnen de vakgroep zijn daarnaast de aandachtsgebieden hematologie, medische oncologie, acute geneeskunde, endocrinologie en metabolisme, immunologie, infectiologie en vasculaire geneeskunde vertegenwoordigd. Op locatie Hoorn beschikken wij over opleidingsbevoegdheid voor de eerste drie jaar en vier maanden van de opleiding interne geneeskunde. Daarnaast leiden wij op locatie Purmerend HAIO’s en op beide hoofdlocaties coassistenten op.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
dijklander ziekenhuis
Locatie: 
Purmerend en Hoorn
Plaats: 
Purmerend en Hoorn
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Je nieuwe baan

Je zult als internist-nefroloog waarnemen in de vakgroep interne geneeskunde waarin je nauw samenwerkt met de overige nefrologen. Een belangrijk deel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit het verlenen van nefrologische zorg op zowel locatie Purmerend als locatie Hoorn. De dialyse afdeling op locatie Purmerend is low care, de dialyse afdeling op locatie Hoorn high care. Op beide locaties wordt poliklinische nefrologische zorg aangeboden. Ook zul je werkzaam zijn binnen de algemene interne geneeskunde. Hierbij beoefen je de poliklinische en klinische interne geneeskunde in de volle breedte en neem je deel aan de diensten.

Wie ben jij?

Je bent een geregistreerd internist-nefroloog die bereid is, om naast de dialyse zorg, de interne geneeskunde in de volle breedte uit te oefenen. We zoeken in het bijzonder een collega die uitblinkt in vaardigheden op het gebied van samenwerking, flexibiliteit, creativiteit en communicatie. Internisten met een profiel met nefrologie zijn ook welkom om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om te werken in een mooi ziekenhuis met een goede kwaliteitsreputatie. Aanstelling in dienstverband vindt plaats volgens de voorwaarden van de AMS. Het betreft een contract voor 5 maanden, van 1 december 2020 tot 1 mei 2021. De standplaats is locatie Purmerend. Onze locatie Purmerend is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Vacature per: 
dinsdag, 1 december, 2020
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
zondag, 15 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse?

Solliciteer direct online. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met F.A.J. Verburg (internist-endocrinoloog en medisch manager vakgroep Interne Geneeskunde, 0299-457563) of dr M.H.M. Raasveld (internist nefroloog en medisch manager van het Niercentrum, 0229-208266). Graag ontvangen wij jouw reactie voor 15 november.