Menubalk - In- uitloggen

Het Dijklander Ziekenhuis. Met vier vestigingen zijn we een baken in het landschap. Diepgeworteld in de regio's Waterland en West-Friesland. Bij het Dijklander willen we niet alleen snappen wat er scheelt, maar ook begrijpen wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Dat doen we met oprechte interesse, lef en vooral met onze eigen, nuchtere manier van werken. Bij het Dijklander snappen we de kracht van medewerkers die zich in elkaar herkennen. Niet om hoe je eruitziet, of om waar je vandaan komt, maar om hoe je in je vak staat. We zijn Dijklanders. Aanpakkers. Doorzetters. Problemen schuif je niet voor je uit, die los je gewoon op. We gaan voor beter, anders, slimmer. Niet om het nieuws te halen, maar om iets nieuws te betekenen. Je zou bijna zeggen dat je niet bij het Dijklander werkt, maar er één bent. We zijn goed voor elkaar om de beste te zijn voor onze patiënt. Of je nu wilt specialiseren binnen je vak, je juist in de breedte wilt ontwikkelen of blijven doen waar je goed in bent. Wij hebben aandacht voor jou. Dat is werken bij ons. Dat is DOOR en door Dijklander. Onze vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit achttien internisten die werkzaam zijn op de verschillende locaties van ons ziekenhuis. Vier internisten zijn geregistreerd in het aandachtsgebied Nefrologie. Daarnaast zijn de aandachtsgebieden Hematologie, Medische Oncologie, Acute Geneeskunde, Endocrinologie & Metabolisme, Immunologie, Infectiologie en Vasculaire Geneeskunde vertegenwoordigd. Op locatie Hoorn beschikken we over de opleidingsbevoegdheid voor de eerste drie jaar en vier maanden van de opleiding Interne Geneeskunde. Tevens leiden we op locatie Purmerend HAIOs op en op beide hoofdlocaties coassistenten. De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de file in.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Dijklander Ziekenhuis
Locatie: 
Hoorn en Purmerend
Plaats: 
Hoorn en Purmerend
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doordenker. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Daarnaast ben je een geregistreerd internist-nefroloog die zowel de nefrologie als de algemene interne geneeskunde in de volle breedte beoefent, ben je een collega die een aanvulling is voor onze opleidingsgroep, pak je graag door en ben je collegiaal en communicatief sterk en heb je bij voorkeur aantoonbare belangstelling voor management Wat bieden wij jou? Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan. Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen. De voorwaarden van de AMS zijn van toepassing. Je wordt in zowel Hoorn als Purmerend ingezet.

Vacature per: 
woensdag, 1 september, 2021
% FTE: 
90.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
36 uur vast, 4.5 uur tijdelijk
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 21 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteer direct online op www.werkenbijdijklander.nl/vacatures/internist-nefroloog en jouw sollicitatieprocedure gaat van start. Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met één van onze internist nefrologen: Maarten Raasveld, Diederik Boon, Liesbeth Kuin of Hilje Wessel via 0229-257139. Graag ontvangen wij jouw reactie voor 21 mei 2021. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.