Menubalk - In- uitloggen

Over het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn

Het Diakonessenhuis, opgericht in 1844, is een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis op drie locaties in de regio Utrecht. Ruim 2400 medewerkers, onder wie bijna 200 medisch specialisten, zetten zich dagelijks in om patiënten ‘de beste zorg dichtbij’ te bieden. Kwalitatief hoogwaardige, veilige, tijdige en persoonlijke zorg in een prettige omgeving staan voorop. Het Diakonessenhuis ontvangt jaarlijks erkenningen van diverse onafhankelijke instanties waaronder patiëntenorganisaties. Het Diakonessenhuis is een erkend opleidingsziekenhuis en verricht diverse (wetenschappelijke) onderzoeken. Jaarlijks bezoeken zo’n 380.000 mensen de poliklinieken, worden ongeveer 24.000 patiënten voor meerdere dagen opgenomen en vinden er ongeveer 23.000 dagbehandelingen plaats. Meer informatie: www.diakonessenhuis.nl

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Diakonessenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Utrecht
Website ziekenhuis: 
www.diakonessenhuis.nl, www.msbd.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Diakonessenhuis is een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis op drie locaties in de regio Utrecht. Oncologische zorg is een speerpunt van het Diakonessenhuis. Patiënten met vrijwel alle vormen van kanker worden via onze poliklinieken behandeld.

In verband met het vertrek van een internist-oncoloog, zoekt MSB Domstad voor de vakgroep interne geneeskunde een 3e

Internist-oncoloog (0,8-1,0 Fte)

De huidige vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 14 internisten. De sectie hemato-oncologie bestaat uit 3 internist-oncologen en 2 internist-hematologen, ondersteund door 4 verpleegkundig specialisten. De vakgroep is onderdeel van de maatschap interne geneeskunde/maag-, darm- en leverziekten/klinische geriatrie.

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende collega die samen met ons de medische oncologie zowel in huis als regionaal verder uitbouwt.
U heeft affiniteit met de geriatrische patiënt en palliatieve zorg. U heeft ervaring met het coördineren van oncologische patiëntgebonden studies en bent bereid die coördinatie in ons team op u te nemen.

Wij bieden alle facetten van het vak en de ruimte om uw eigen ambities te ontwikkelen.
Er is een goed georganiseerde samenwerking met andere specialismen, de lijnen zijn kort. Er wordt geparticipeerd in landelijk trials, alsmede in lokaal opgezette studies. De internist-oncologen hebben een actieve rol in de organisatie van de oncologie binnen het ziekenhuis en in de regio.

Naast uw expertise op het gebied van de medische oncologie, beschikt u ook over de vaardigheden van internist. Algemene diensten, (management-)taken binnen de vakgroep en de maatschap alsmede participatie in de (voor-)opleiding, behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Bij toetreding tot de maatschap is een inverdienregeling van toepassing.

Vacature per: 
dinsdag, 1 september, 2020
% FTE: 
0.10
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 12 juni, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

U kunt onze vacature vinden op de website van MSB Domstad, www.msbd.nl

Wilt u meer weten over deze vacature?
U kunt contact opnemen met Lobke van Leeuwen of Lieke van Huis, beiden internist-oncoloog, via 088 250 6667/6206, of via lvleeuwen@diakhuis.nl

Uw sollicitatie vergezeld van uw cv, kunt u tot vrijdag 12 juni 2020 per e-mail richten aan het bestuur MSB Domstad, t.a.v. mw dr. J.A. Louwers, voorzitter benoemingscommissie,
via msbdws@diakhuis.nl.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland in week 26 tot 28 in de avond.