Menubalk - In- uitloggen

De maatschap Vrijgevestigde Specialisten Deventer (VSD) is voor de vakgroep Interne geneeskunde op zoek naar een allround hematoloog. De maatschap VSD levert haar diensten aan het Deventer Ziekenhuis en is opgericht in 1999. Alle vrijgevestigde specialisten binnen het Deventer Ziekenhuis maken deel uit van de maatschap. De maatschap is geharmoniseerd in inkomen en werklast en kent een in- en uitverdienregeling.

WAAROM HET DEVENTER ZIEKENHUIS?
Het Deventer Ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis en zijn we door Effectory gekozen als Beste Werkgever 2021.

DE VAKGROEP INTERNE GENEESKUNDE
De vakgroep bestaat momenteel uit 13 internisten (5 internist-nefrologen, 2 internist-endocrinologen, 3 internist-oncologen, 1 internist-hematoloog, 1 internist-vasculair geneeskundige en 1 internist-infectioloog). De afdeling interne geneeskunde heeft naast een uitgebreide verpleegafdeling ook een (oncologie) dagbehandeling. Er is opleidingsbevoegdheid voor de interne geneeskunde, er is actieve participatie aan de opleiding voor coassistenten vanuit het UMCG en er wordt samengewerkt ten behoeve van de opleiding van ziekenhuisartsen.
Hematologie en oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Wij zijn een echelon-D ziekenhuis met de ambitie te streven naar een echelon–C ziekenhuis. Wij hebben de beschikking over een verpleegkundig specialist die zelfstandig poliklinische werkzaamheden verricht en het hematologenteam bijstaat in de zorg voor hemato-oncologische patiënten. Er wordt nauw samengewerkt met het AUMC-locatie AMC dat een consulterende functie uitoefent. Het Deventer Ziekenhuis beschikt over een actieve oncologische research afdeling. De afdeling hematologie levert een evidente bijdrage door participatie in HOVON-trials en andere landelijke onderzoeken.
Daarnaast staat de opleiding van arts-assistenten en coassistenten bij ons hoog in het vaandel. Zowel voor de algemene interne geneeskunde als specifiek voor de hematologie bestaan er meerdere onderwijsmomenten gedurende de week waaraan actief deelgenomen wordt.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Deventer Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Deventer
Website ziekenhuis: 
https://www.dz.nl/werken/vacatures/hematoloog.
Wij zoeken / wij bieden: 

WAT U GAAT DOEN
U zult actief betrokken zijn bij patiëntenzorg en opleiding. Het zwaartepunt zal met name liggen op de poliklinische zorg van hematologische patiënten. Daarnaast participeert u in supervisie en diensttaken. U zet zich in voor het optimaliseren van de kwaliteit en veiligheid binnen het deelspecialisme hematologie en u bent samen met de zittende hematoloog verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de hematologie in het Deventer Ziekenhuis.

WAT U MEEBRENGT
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, allround hematoloog die sociaal is, een open karakter heeft, communicatief vaardig is en van aanpakken weet.
Daarnaast heeft u de ambitie om zowel de hematologische als de algemene interne zorg up-to-date te houden. U kunt goed zelfstandig werken maar u speelt ook een belangrijke rol in de vakgroep voor wat betreft samenwerking en vooruitgang.
U bent gemotiveerd om wetenschappelijk onderzoek te doen en u omarmt innovaties. Daarnaast bent u enthousiast om actief bij te dragen aan de organisatie van de afdeling en het ziekenhuis en de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten.

ONS AANBOD
Wij bieden u als lid van onze vakgroep een uitdagende positie in Deventer; een mooie Hanzestad om te wonen, werken en recreëren. Wij bieden een functie voor 0.8 Fte.

Vacature per: 
vrijdag, 1 juli, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 31 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

MEER WETEN?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. dr. C. Siemes, internist-hematoloog en vakgroepvoorzitter via c.siemes@dz.nl of 0570-535353.

REAGEREN
Is uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren via https://www.dz.nl/werken/vacatures/hematoloog.Uw sollicitatie kunt u vóór 31 januari 2022 richten aan mw. dr. C. Siemes, internist-hematoloog en vakgroepvoorzitter.