Menubalk - In- uitloggen

Het Catharina Ziekenhuis

Werken in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat.

In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.600 gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Catharina ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Eindhoven
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL van het MSB Catharina zoekt per 1 oktober 2021 een gedreven professional voor de functie van:

 

Internist-Oncoloog (1.0 fte)

 

De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL

De aan te stellen internist-oncoloog zal deel uitmaken van de Vakgroep Interne Geneeskunde/MDL, die bestaat uit 20 internisten en 9 MDL artsen, werkzaam in diverse aandachtsgebieden (clusters). De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid voor zowel de Interne Geneeskunde als de MDL. Beide opleidingen vinden plaats in ROZON-verband. Meer informatie over de vakgroep vindt u op de website van het Catharina Ziekenhuis.

 

Cluster Oncologie-Hematologie

Het cluster oncologie bestaat uit 4 medische oncologen en 2 hematologen en gaat uitbreiden met een 5e oncoloog. De oncologie is een van de speerpunten van het Catharina ziekenhuis. De oncologische zorg hebben de oncologen deels gedifferentieerd met aandachtsgebieden per oncoloog. De poliklinische zorg wordt verricht in het multidisciplinaire Catharina Kanker Instituut waar o.a. ook de oncologische dagbehandeling bestaande uit 20 bedden en afdeling radiotherapie is gehuisvest. De klinische afdeling beschikt over 32 bedden.

 

Functie-inhoud

  • Het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg op de polikliniek van het Catharina Kanker Instituut en op de klinische afdeling Oncologie;
  • Een actieve bijdrage leveren aan opleiding van A(N)IOS, coassistenten, gespecialiseerd ondersteunend personeel en verpleegkundigen;
  • Betrokkenheid bij de ontwikkeling en implementatie van strategie en beleid van de afdeling en het ziekenhuis en in het bijzonder het Catharina Kanker Instituut.
  • Participatie, verder uitbouwen en opstarten van (klinisch) wetenschappelijk onderzoek.
  • Een afgeronde opleiding en registratie als Internist-Oncoloog;
  • Gedreven en verbindend, werken in teamverband gericht op het verlenen van optimale zorg in een multidisciplinaire context;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Aantoonbare wetenschappelijke belangstelling blijkens een afgerond promotie onderzoek strekt tot de aanbeveling.
  • Aantoonbare belangstelling voor de  gastro-intestinale oncologie;
  • Aantoonbare managementvaardigheden en rol in ontwikkeling in netwerkontwikkelingen.

Ons aanbod

Opname in de vakgroep Interne Geneeskunde/MDL vindt plaats op basis van een lidmaatschap van het MSB Catharina. De adviezen van het MSB Catharina zijn van toepassing op de gevraagde goodwill.

 

 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 21 juni, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie

Voor verdere vragen kunt u zich wenden tot dr. G.J. Creemers (voorzitter cluster oncologie-hematologie) of dr. P. Friederich (voorzitter Vakgroep Interne Geneeskunde/MDL), bereikbaar via 040-239 9111.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het MSB Catharina via 040-239 8518.

 

Sollicitatie procedure

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan vóór 21 juni 2021. Uw brief voorzien van een recent curriculum vitae kunt u richten aan het Bestuur van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina, p/a secretariaat MSB Catharina, Postbus 1350, 5602 ZA Eindhoven of digitaal versturen aan msbhrm@catharinaziekenhuis.nl.

 

Bij de sollicitatieprocedure is de vacaturecommissie van de medische staf betrokken. Een Verklaring Omtrent Gedrag en mogelijk ook een aanstellingskeuring en een (e-)assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Kijk voor meer informatie over het MSB Catharina op: www.msbcatharina.nl