Menubalk - In- uitloggen

Jonkerbosch Medisch Specialisten (JMS) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 85 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen één vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMS veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patiëntenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Locatie: 
Nijmegen
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijcwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

 

Wij willen ons team uitbreiden! Ben jij de internist-nefroloog die patiënten centraal stelt? Een verbinder met bestuurlijke ambitie? Heb je affiniteit en ervaring met diabeteszorg? Dan zijn wij het team voor jou!

Waar je komt te werken

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit zestien internisten met de aandachtsgebieden nefrologie, diabetologie, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, infectieziekten, intensive care-geneeskunde, acute geneeskunde en endocrinologie. De afdeling neemt een sleutelpositie in het ziekenhuis in met klinische en poliklinische werkzaamheden. De dialyse-afdeling heeft 20 hemodialyse plaatsen op de lokatie Nijmegen, en 8 plaatsen op de lokatie Druten. Er worden patiënten behandeld met nachtelijke hemodialyse, peritoneaal dialyse en thuishemodialyse. Interne Geneeskunde verzorgt een belangrijk deel van de opleiding voor artsen die zich specialiseren in de interne geneeskunde of artsen met vooropleiding interne geneeskunde. Momenteel zijn circa dertig arts-assistenten werkzaam bij interne geneeskunde.

Wat ga je doen

De werkzaamheden bestaan uit klinische en poliklinische taken binnen de nefrologie, diabetologie, algemene interne geneeskunde en diensten, zowel voor nefrologie alsook voor algemene interne geneeskunde. Er is een volledige voorwacht met arts-assistenten. Je hebt aantoonbare bestuurlijke ervaring, en/of ambities om bestuurlijke en/of organisatorische taken binnen de vakgroep en ziekenhuisorganisatie in te vullen. Voorts ben je bereid actief deel te nemen aan opleidingstaken.

Zo maak jij het verschil

Je bent geregistreerd in het aandachtsgebied nefrologie en je hebt bewezen ervaring met diabeteszorg. Je bent een ondernemer, een verbinder die stevig in de schoenen staat, organisatie-sensitief en loyaal aan je team. Je houdt van aanpakken, bent stressbestendig en je hebt relevante en aantoonbare kennis en ervaring binnen de nefrologie en algemene interne geneeskunde, specifiek de diabeteszorg.

Wat je van ons krijgt

  • Toetreding tot Jonkerbosch Medisch Specialisten en de Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde. Er geldt een collectieve goodwill- en inverdienregeling.
  • Een mooi ontwikkelingsklimaat met ruimte om je ambities waar te maken.
  • Een enthousiast team van vakspecialisten die nauw samenwerken en gebruik maken van elkaars expertise. 
  • Een team dat oog heeft voor de patiënt en elkaar.
Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
donderdag, 2 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten, solliciteren of meelopen?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dr. R. ter Meulen, internist-nefroloog: 024 365 8740.

Solliciteren? Bied je sollicitatie aan via de sollicatie-button bij de vacature op onze website: www.werkenbijcwz.nl 

Richt jouw sollicitatie aan het dagelijks bestuur interne geneeskunde, t.a.v. dr. R. ter Meulen, internist-nefroloog.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.