Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie MSB Bravis U.A. is op 1 januari 2015 opgericht. Hierbij zijn 135 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 12 vakgroepen waaronder de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL-ziekten. De Coöperatie heeft een samen­werkings­contract gesloten met het Bravis ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

Het Bravis ziekenhuis is een ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) en 3 buitenpoli’s. Vanaf 2025 zal  alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar Roosendaal.

Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant.  In Bravis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Bravis Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Roosendaal/ Bergen op Zoom
Website ziekenhuis: 
https://vacatures.bravisziekenhuis.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Door wijziging in de samenstelling is de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL-ziekten per 1 juli 2020 en 1 januari 2021 op zoek naar:

2 Internist-Nefrologen (samen 1.5 – 1.75 FTE)

Het aanbod

Wij bieden u een prettige werksfeer met korte lijnen in de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL, die bestaat uit 6 nefrologen, 4 oncologen, 2 hematologen, 4 endocrinologen, 1 vasculair geneeskundige, 7 MDL-artsen, 2 internist-gastro-enterologen en 2 internist-intensivisten.

De nefrologische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend. Er is een hemodialyse-afdeling met 19 dialyse-stoelen (4 shifts) en 6 kamers voor nachtelijke hemodialyse (2 shifts). Er is speciale aandacht voor thuisbehandeling met peritoneale dialyse en thuishemodialyse. Op het vlak van thuisbehandelingen wordt verder uitbreiding voorzien. Er is een dedicated predialyse-polikliniek met alle benodigde paramedische ondersteuning. Binnen het behandelteam op de dialyse is een sfeer waar naast kwaliteit van zorg, veel aandacht is voor innovatie. Voor niertransplantatie wordt nauw samengewerkt met het Erasmus MC en voor behandeling van glomerulaire aandoeningen met het Radboud UMC.

De nefrologen participeren naast de (poli) klinische nefrologische zorg ook in de algemene  interne zorg. De samenwerking tussen de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL en andere vakgroepen uit de medische staf is uitstekend. De aanstelling vindt plaats binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf MSB Bravis.

De toekomstige collegae zullen als lid van de vakgroep Interne Geneeskunde/MDL toetreden tot het Medisch Specialistisch Bedrijf van het Bravis Ziekenhuis waarbij de praktijkovername geschiedt conform  de vigerende collectieve In- en uitverdienregeling van het  MSB.

Wij vragen

U bent een gedreven en collegiale internist-nefroloog, die het aandachtsgebied over de volledige breedte beheerst. Aantoonbare interesse voor glomerulaire aandoeningen en nefro-geriatrie strekt tot aanbeveling. U bent communicatief vaardig en heeft affiniteit met de opleiding van co-assistenten. Participatie aan niet-patiëntgebonden activiteiten ziet u als een integraal deel van uw werk. Ervaring en ambitie op bestuurlijk en organisatorisch vlak is een pre.

Vacature per: 
woensdag, 1 juli, 2020
% FTE: 
1.75
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 1 april, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. D.A. Geerse internist-nefroloog  en vakgroepvoorzitter, mw. L. Koelman, internist-nefroloog of dhr. H. Krepel, internist-nefroloog op telefoonnr. 088 - 706 8727.

Sollicitatie

Tot 1 april  2020 kunt u online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier op https://vacatures.bravisziekenhuis.nl/ waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden als Word- of PDF- bestand op. De sollicitatie kan worden gericht aan de heer D. de Gooyer, voorzitter van het MSB Bravis