Menubalk - In- uitloggen

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord met 18 specialismen, waar circa 900 medewerkers en 90 specialisten werken. Het ziekenhuis combineert kleinschaligheid en een persoonlijke, patiëntgerichte aanpak met moderne medische technologieën. Het ziekenhuis heeft een vriendelijk, gastvrij en open karakter en de lijnen tussen de specialismen zijn kort.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
BovenIJ ziekenhuis
Locatie: 
Amsterdam Noord
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.bovenij.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf in het BovenIJ ziekenhuis U.A. zoekt per 1-1-2022 een

Internist-Hematoloog 0,6 fte (groei naar 0,8 fte is op termijn bespreekbaar)

De Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit zeven internisten en een chef de clinique. Per 1 januari 2022 kan worden uitgebreid met een internist. Onze huidige aandachtgebieden zijn: oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten en acute geneeskunde/nefroloog n.p.. De huidige chef zal niet mee solliciteren. Wij leiden co-assistenten op binnen de affiliatie met AUMC (beide locaties) en arts-assistenten in opleiding tot huisarts en arts-assistenten in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
Functie: Wij zijn op zoek naar een tweede internist-hematoloog. Deze zal vooral hematologische patiënten zien, maar ook patiënten met algemeen internistische problematiek binnen de grootstedelijke en tegelijkertijd regionale samenwerking binnen Amsterdam Noord. De hematologen en oncologen maken deel uit van het Oncologisch Centrum Amsterdam.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
vaste aanstelling
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 23 november, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw M. Lamboo, internist-hematoloog, tel 020-6346300 of dhr N. Moumli, internist-endocrinoloog en vakgroepvertegenwoordiger, tel: 020-6346375 of per mail: m.lamboo@bovenij.nl en n.moumli@bovenij.nl alsmede elke andere internist via 020-6346346.
Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot uiterlijk 23 november 2021 uitsluitend via de mail richten aan Bedrijfsbureau Coöperatie MSB onder vermelding van vacature internist via mail adres: e.peetam@bovenij.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.