Menubalk - In- uitloggen

De Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit 8 internisten (6.4 FTE). Onze huidige aandachtgebieden zijn: oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten en acute geneeskunde. Wij leiden coassistenten op binnen de affiliatie met AUMC (beide locaties) en arts-assistenten in opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde. De hematologen en oncologen maken deel uit van het Oncologisch Centrum Amsterdam.

 

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord dat kleinschaligheid combineert met een persoonlijke, patiëntgerichte aanpak met moderne medische technologieën. Een ziekenhuis dat veilige en kwalitatief goede medische specialistische behandeling en diagnostiek levert en hét electieve centrum is voor de regio Amsterdam, Zaanstreek en Waterland.
Ons motto is: “zorg goed voor elkaar”. We willen daarom niet alleen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben; maar ook als collega’s goed voor elkaar zorgen. Zodoende spelen we samen in op veranderingen in de zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ziekenhuis: 
BovenIJ Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.bovenij.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf in het BovenIJ ziekenhuis U.A. zoekt voor de periode van 21 november 2022 tot medio februari 2023, in verband met waarneming voor verlof, een

Internist (voor 0,6 FTE)

Als waarnemer ziet u deels hematologische patiënten en daarnaast patiënten met algemeen internistische problematiek.

De waarneming kan verlopen op ZZP-basis of in loondienstverband. De bovengenoemde periode kan in overleg aangepast worden.

Vacature per: 
maandag, 21 november, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
3 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zaterdag, 1 oktober, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw M. Lamboo, internist-hematoloog, tel 020-6346300 of dhr N. Moumli, internist-endocrinoloog en vakgroepvertegenwoordiger, tel: 020-6346375 of per mail: m.lamboo@bovenij.nl en n.moumli@bovenij.nl alsmede elke andere internist via 020-6346346.

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot uiterlijk 01 oktober 2022 uitsluitend via de mail richten aan Bedrijfsbureau Coöperatie MSB onder vermelding van vacature internist via mail adres: e.peetam@bovenij.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.