Menubalk - In- uitloggen

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Bernhoven
Locatie: 
Plaats: 
Uden
Website ziekenhuis: 
https://www.bernhoven.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist
32 - 36 uur per week

Je bent een betrokken en ondernemende internist met hart voor de acute zorg voor patiënten en gericht op samenwerking. Jij gelooft dat de beste zorg ontstaat door samen met de patiënt te beslissen over de behandeling. Je voelt je uitgedaagd om anders naar de zorg te kijken. Want zorg kan altijd slimmer en beter. Daarom maakt Bernhoven graag kennis met je!

Internist, dit ga je betekenen
Je bent de spil in de patiëntenzorg op de AOA. Je voert de regie over de patiëntenzorg en zodoende ben je verantwoordelijk voor de juiste zorg voor de patiënt. Daarbij zorg je voor hoge kwaliteit, patiëntveiligheid en continuïteit van de patiëntenzorg. Je werkt op voet van gelijkwaardigheid intensief samen met de medisch specialisten uit andere vakgroepen. Op de AOA worden bijna alle acute opnames opgevangen voor snelle diagnostiek en behandeling. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA. Naast het bieden van zorg hou je je ook continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg bijvoorbeeld door het opzetten en uitvoeren van projecten die hieraan bijdragen.

Wat zet je in?
Je voelt je uitgedaagd om anders naar zorg te kijken waarbij patiëntenparticipatie en samen beslissen centraal staan bij jou. Met je ervaring en ambitie zet je je met hart en ziel in om patiënten beter te maken en draag je bij aan de beste zorg. Met jouw stressbestendigheid weet je bij iedereen de rust te bewaren. Je enthousiasmeert vanuit je eigen gedrevenheid en valt op door je positief kritische inslag met heldere communicatie en flexibiliteit in samenwerking.

Wat heb je nodig?
 Je bent geregistreerd internist met affiniteit voor acute zorg en/ of ouderen geneeskunde, of je rond binnenkort je opleiding af
 Stressbestendigheid en flexibel gedrag
 Bereidheid om 24/7 in een rooster te werken
 Enthousiasme, loyaliteit en samenwerking
 Zin in een innovatieve zorgomgeving

Wat krijg je?
 Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, deeltijd in overleg
 Graag gaan we daarna een verbinding aan voor onbepaalde tijd
 Functiegroep 80, CAO ziekenhuizen
 Alle ruimte om goed ingewerkt te worden
 Een enthousiast en professioneel team

Vacature per: 
zaterdag, 1 oktober, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 1 januari, 2023
Wijze solliciteren / informatie: 

Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met een motivatie vóór 12 september a.s. in via het sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Bel dan naar Nassira Aichi, ziekenhuisarts tel: 0413-40 3306 of Arwen Moens internist, acute geneeskunde, 0413-40 3308. Of mail: n.aichi@bernhoven.nl of a.moens@bernhoven.nl. In de periode van 12 t/m 30 september 2022 vinden de eerste gesprekken plaats.