Menubalk - In- uitloggen

Het Beatrixziekenhuis is onderdeel van de ketenorganisatie Rivas Zorggroep bestaande uit o.a. verpleeghuizen en thuiszorg. In 2016 is Rivas Zorggroep als eerste ketenorganisatie JCI geaccrediteerd.


Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg, met moderne medische voorzieningen en een breed aanbod van specialismen. Mensgerichte zorg volgens de JCI-normen en het Planetree concept staan voorop.

Werken bij ons kenmerkt zich door korte lijnen en een plezierige werksfeer, met ruimte voor inspirerende en ondernemende medisch specialisten. De onderlinge betrokkenheid tussen de Raad van bestuur en medische staf is groot hetgeen zich onder meer uit in het implementeren van duaal management. Raad van Bestuur en medische staf trekken gezamenlijk op om een gezonde en competitieve organisatie te behouden. Het EPD is geheel vernieuwd en wordt ketenbreed ingezet. Door onze alliantie met de zorgverzekeraar onder de noemer ‘Kwaliteit als Medicijn’ worden diverse zorgvernieuwende projecten opgezet.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Beatrixziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Gorinchem
Website ziekenhuis: 
https://www.rivas.nl/beatrixziekenhuis/
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met tijdelijke afwezigheid door ziekte zijn we op zoek naar een waarnemend internist, waarbij de voorkeur uitgaat naar een internist-endocrinoloog of een internist met een meervoudig profiel. Wij zoeken een betrokken collega die het vak in de breedte kan uitoefenen.

De vakgroep bestaat uit een enthousiast team van 10 internisten en MDL-artsen die gezamenlijk garant staan voor de zorg op twee locaties. In ons ziekenhuis worden HAIO's en co-assistenten opgeleid.

Werkzaamheden

U bent inzetbaar voor poliklinische en klinische zorg, in de volle breedte en met ervaring in de endocrinologie. Daarnaast neemt u deel aan de diensten. U bent eerste aanspreekpunt voor onze diabetesverpleegkundigen.

 

Vacature per: 
maandag, 18 februari, 2019
% FTE: 
0.50
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
3 maanden
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
vrijdag, 1 maart, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor informatie kunt u terecht bij drs. M.A. Davidis-van Schoonhoven, internist en vakgroepvoorzitter (m.davidis@rivas.nl), of drs. P.M.L. Franssen, internist. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0183-644389.