Menubalk - In- uitloggen

Het Beatrixziekenhuis ligt op een centrale plek in Nederland en maakt deel uit van Rivas Zorggroep. Het heeft locaties in Gorinchem (kruising A27/A15) en Leerdam (A2, A15 of A27). Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Professionaliteit die u terugziet in de medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen. Ons ziekenhuis is gedreven om ook in de toekomst uitstekende, eigentijdse zorg te leveren; dichtbij en betrokken. Mensgerichte zorg volgens het Planetree-concept staat daarbij voorop. Er is een zeer hechte band met de huisartsen in de regio en er zijn korte lijnen met de derde lijn.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ziekenhuis: 
Beatrixziekenhuis
Locatie: 
Banneweg 57
Plaats: 
Gorinchem
Website ziekenhuis: 
www.beatrixziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wie ben jij?
Jij bent een internist. Je hebt passie voor je vak en werkt graag in teamverband. Het spreekt je aan om eens in een andere omgeving werkervaring op te doen en bent bereid om op zeer korte termijn te starten.
Wat wij vragen:
Je hebt een flexibele werkhouding;
Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
Je neemt waar voor een internist die met name MDL werkzaamheden doet. Je werk bestaat voornamelijk uit polikliniek en consulten.
Wat wij bieden:
We bieden een gezellige werkomgeving met fijne collega’s. Bij het Beatrixziekenhuis zijn de lijnen kort en wordt goed samengewerkt ook met andere specialismen.
Je kan desgewenst op ZZP basis bij ons aan de slag. Op ZZP basis bieden wij een tarief dat marktconform is.

Vacature per: 
woensdag, 1 juni, 2022
% FTE: 
0.50
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
bespreekbaar
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
woensdag, 15 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor tijdelijk vervanging in verband met ziekte zijn we op zoek naar een internist met MDL ervaring. We zoeken een internist voor tijdelijke waarneming voor polikliniek en consulten.

Wie zijn wij?
De Vakgroep
De vakgroep bestaat uit 8 internisten en 3 MDL artsen en levert medisch specialistische zorg aan het Beatrixziekenhuis. Binnen onze groep zijn o.a. vertegenwoordigd: oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten, nefrologie en intensive care.

Meer informatie en solliciteren
Je krijgt een waarnemingsovereenkomst voor een tijdelijke periode ter vervanging van ziekte verlof van een collega. Het aantal uren per week is bespreekbaar. De termijn is nog onduidelijk.
Je kunt per mail solliciteren naar : Vakgroep Interne en MDL t.a.v. mevrouw M.Adema: marieke.adema@rivas.nl
Je kunt voor meer informatie over de functie contact opnemen met:
• PML Franssen, internist en voorzitter Vakgroep 0183-644383 p.franssen@rivas.nl
• Mevrouw M. Adema 0183-644045 marieke.adema@rivas.nl