Menubalk - In- uitloggen

Werkomgeving

Het B12 Institute is een NOT FOR PROFIT onafhankelijk Centrum voor Medisch Specialistische Zorg met een zelfstandige WTZi verklaring.  Het kenniscentrum diagnosticeert mensen met een B12 /Folaat deficiëntie en stelt een op maat gesneden individueel behandeltraject op. Een van de belangrijkste doelstellingen van het B12 Institute is het verbeteren van de diagnostiek en behandeling van patiënten met vitamine B12 en folaat deficiëntie die door gebrek aan consensus én kennis op dit moment tussen wal en schip vallen en van specialist naar specialist verwezen worden.

Het B12 Institute werkt samen en doet onderzoek met diverse internationale universitaire wetenschappers waaronder het Erasmus MC, afd. Klinische Chemie, de University of California, Davis en TU Delft. Het B12 Institute heeft zich ontwikkeld tot (inter-)nationaal expertisecentrum met een brugfunctie tussen de klinische chemie en de klinische praktijk en heeft daarin een voorlopers-functie.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Endocrinologie
Hematologie
Ziekenhuis: 
B12-institute
Locatie: 
Rotterdam
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
b12-institute.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Profiel

U bent een breed opgeleide en ervaren of net afgestudeerde internist met (eventuele) specialisatie: endocrinologie, gastro-enterologie, metabole ziekten of hematologie. U heeft kennis van of belangstelling voor het vitamine B12, folaat en metabolisme vraagstuk en/of u bent bereid zich te laten informeren over de laatste wetenschappelijke inzichten. U bent enthousiast, communicatief vaardig, collegiaal en werkt graag samen binnen een klein team om een resultaat neer te zetten en het B12 Institute mede vorm te geven. U staat open voor patiënten-participatie binnen dit proces.

Wij bieden

Het betreft een aanstelling van minimaal 0,2 tot 0,8 fte. Door o plopende wachttijden, is er plek voor meerdere internisten/ artsen / basisartsen. De salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring, marktconform medisch specialistische zorg.

Vacature per: 
dinsdag, 22 juni, 2021
% FTE: 
2.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
woensdag, 1 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Functie-inhoud

U participeert als arts /specialist in de klinische praktijk van het B12 Institute te Rotterdam. U werkt samen binnen een klein team, dat zich bezighoudt met onderzoek naar en verbetering van de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met vitamine B12 en/of Folaat deficiëntie. U diagnosticeert, zet behandeling en monitort het ingezette zorgtraject, doet aan verslaglegging binnen het EPD, communiceert met uw patiënten en de verwijzers uit de eerste een tweede lijn, en draagt bij aan beleidsontwikkeling ter verbetering van de diagnostiek en behandeling van patiënten met deze aandoening.

Solliciteren

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae o.v.v. kunt u per e-mail sturen naar: artseninfo (at) b12-institute (punt) nl onder vermelding van vacaturenummer 11.06.21-B12i en uw BIG-registratienummer.

Informatie

Ook basis-artsen worden van harte uitgenodigd te solliciteren.