Menubalk - In- uitloggen

Arkin is een van de grootste GGZ-instellingen in Nederland en deskundig op het gebied van grootstedelijke psychiatrie en verslavingszorg. Wij bieden basis-GGZ en specialistische GGZ voor mensen van alle leeftijden. Het is een overkoepelende stichting die 12 specialismen omvat: Arkin Basis GGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Arkin Ouderen, Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Sinai Centrum, Mentrum, Inforsa, Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA) en Roads. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Wij bieden behandeling en zorg in de regio’s Amsterdam en Utrecht met ruim 4.200 medewerkers.

Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Arkin
Locatie: 
Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://werkenbijarkin.nl/arts-bij-arkin/
Wij zoeken / wij bieden: 

Ben jij een pas opgeleide medisch specialist die niet direct aan de slag komt of die zoekt naar meer baanzekerheid? Dan hebben wij iets voor je uitgedokterd ook al ben je geen psychiater! Nieuwsgierig? Neem dan direct vrijblijvend contact op.

Wat ga je doen binnen Arkin?
De media aandacht over (dreigende) werkloosheid voor jonge medisch specialisten heeft onze volle aandacht. Gezien de schaarste die er is in de zorg, vinden we dit een verontrustende en onnodige ontwikkeling. Arkin is een grote GGZ-organisatie in de regio’s Amsterdam en Utrecht die graag meedenkt over het bij elkaar brengen van aanbod en vraag op de arbeidsmarkt. Want, voor uitstekend opgeleide artsen zet Arkin graag de deuren van haar 12 specialismen open.
Je kunt voor verschillende clientgroepen in de GGZ- en verslavingszorg werken als dokter, door het verrichten van acute beoordeling en medische diagnostiek en door het begeleiden van detoxificatie. Dit kan poliklinisch of in een opnamekliniek. Het accent kan liggen op de somatische zorg of op de psychiatrische behandeling of een combinatie hiervan.

Wij bieden jou:

Maatwerk
Bij ons kun je werken als dokter! Samen met jou onderzoeken wij de mogelijkheden voor een baan als arts binnen Arkin die het best aansluit bij jouw vaardigheden en wensen. Je zult op een betekenisvolle manier jouw werkweek kunnen vullen.
Zo kun je aan de slag als dokter op vaste dagen per week van 9 tot 5 of je kunt werken via ons flexbureau, waar je op flexibele basis tijdelijke opdrachten of diensten kunt invullen.

Verbinding met jouw vakgebied
Wij realiseren ons dat het behouden van je registratie als specialist belangrijk voor je is. Middels een detacheringsovereenkomst zou je een deel van je werkweek in een met Arkin samenwerkend ziekenhuis kunnen werken als internist. Indien van toepassing kunnen er twee contracten, bij je huidige werkgever, en bij Arkin, naast elkaar bestaan.

Scholing en een meerjarenplan
Wij bespreken graag wat goed bij jouw verdere loopbaan past en waarin jij je verder wilt bekwamen. Wij bieden jou de gelegenheid om je gespreksvaardigheden te versterken, o.a. gericht op het beïnvloeden van gedrag. Je kunt specifiek ervaring opdoen in de verschillende psychiatrische stoornissen binnen onze specialismen.
Wil jij je op langere termijn omscholen naar de psychiatrie? Arkin biedt als opleider meerdere opleidingsplekken psychiatrie per jaar. Via ons interne netwerk bieden we jou de juiste ingangen om dit traject te onderzoeken.

Verder bieden wij :
• Partnership met een collega medisch specialist/psychiater en samenwerking in een multidisciplinair team.
• Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de AMS en CAO GGZ
• Werktijden worden in overleg vastgesteld, minimaal 20 en maximaal 40 uur per week, deelname aan voorwachtdiensten in overleg.
• Contractduur in overleg en opzegtermijn van 1 maand.
• Wij bieden een professionele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De werksfeer met collega-artsen en psychiaters is constructief en collegiaal.
• Wij bieden aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zo wordt het OV-woon-werkverkeer geheel vergoed (bij eigen vervoer geldt de CAO).
• Je krijgt toegang tot Nrgize. Dit is een platform met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
0.88
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
tijdelijk of vast dienstverband
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 1 maart, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wat breng je mee?
Je bent een BIG-geregistreerd medisch specialist met goede sociale vaardigheden die de blik wil verbreden. Je hebt affiniteit met onze cliënten groep en je wilt GGZ kennis en ervaring opdoen die je in de toekomst in jouw specialisme kunt gebruiken.
Inbreng van jouw kennis en ervaring ten behoeve van de verdere ontwikkeling van ons behandelaanbod.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Interesse?
Wil je meer weten over hoe deze baan er voor jou uit kan zien? Neem dan vrijblijvend contact op met onze recruiter Patricia Woestenburg op 06-11014906 of stuur een bericht naar teamrecruitment@arkin.nl. Patricia brengt je in contact met Foka Eekhof, psychiater en Directeur Mentrum, voor een oriënterend gesprek.

Je kunt refereren aan vacaturenummer: 21468