Menubalk - In- uitloggen

Werken bij het AvL

Werken bij het AVL betekent werken in een ziekenhuis en een befaamd onderzoeksinstituut dat landelijke bekendheid geniet. Het AVL loopt internationaal voorop op het gebied van onderzoek en behandeling in de oncologie. Het ziekenhuis vervult een landelijke functie als centrum voor topreferente en topklinische zorg. Maar wat het AVL echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers.

 

Onze afdeling wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichtheid, een prettig werkklimaat en een nauwe samenwerking met de verschillende disciplines op zowel klinisch als wetenschappelijk gebied. We zijn sterk verankerd in de strategische speerpunten van het NKI-AVL en willen leidend zijn op het gebied van de vroegdiagnostiek, immunotherapie en precisie geneeskunde. Dit bereiken we door klinische studies en een sterke relatie met translationeel en preklinisch onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijavl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Uw functie

De afdeling Maag, Darm, Lever-oncologie van het Antoni van Leeuwenhoek is op zoek naar een enthousiaste medisch oncoloog. Onze afdeling bestaat uit 7 MDL-artsen, 6 medisch oncologen en 9 verpleegkundig specialisten. Patiënten worden multidisciplinair behandeld en er wordt nauw samengewerkt binnen de tumorwerkgroep met chirurgen, radiotherapeuten, nucleair geneeskundigen, radiologen en pathologen.

 

Uw profiel

U bent een gepromoveerd, bevlogen medisch oncoloog met aandacht voor multidisciplinaire MDL-oncologische colorectale zorg. U heeft oog voor de nieuwste, innovatieve ontwikkelingen en het initiëren van en deelname aan wetenschappelijk onderzoek is onderdeel van uw werkzaamheden. Ervaring in klinisch en/of translationeel onderzoek is een vereiste. U bent een teamspeler en maakt graag deel uit van het opleidingsteam voor de medische oncologie. Het AVL stimuleert diversiteit.

 

Uw arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. De diensten draait u mee in het team van de internisten. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 april, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zondag, 19 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met prof. dr. M.E. van Leerdam, Medisch Vakgroep Hoofd van de afdeling MDL-oncologie, op 020-512 2566.

 

Wij ontvangen graag uw sollicitatie uiterlijk 19-12-2021 via www.werkenbijavl.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in januari/februari 2022.