Menubalk - In- uitloggen

In het Antoni van Leeuwenhoek werken we als één team aan een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Maar wat ons echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Zo bepalen we samen wat het Antoni van Leeuwenhoek uniek maakt. Want samen zijn we het Antoni van Leeuwenhoek, en dat kan #nietzonderjullie

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Amsterdam
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijavl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Klinisch internist-oncoloog
(36 uur / 0.8fte)

Binnen ons cluster medische oncologische disciplines en in het bijzonder de vakgroepen interne oncologie en MDL-oncologie zijn we in het Antoni van Leeuwenhoek op zoek naar twee gepromoveerde internist oncologen, die verantwoordelijk zijn voor de senior supervisie op de klinische afdelingen en die tevens zullen werken op de polikliniek.

De afdeling interne oncologie heeft drie klinische afdelingen waar patiënten met een diversiteit aan maligniteiten gepland en ongepland worden opgenomen. Dagelijkse supervisie gebeurt door AIOS tijdens hun specialisatie interne oncologie. De dagelijkse zorg voor de patiënten op zaal wordt geleverd door ANIOS en AIOS in het begin van hun aandachtsgebied interne oncologie. Er is nauw contact met de hoofdbehandelaars van de opgenomen patiënten. Er is tevens een ziekenhuisarts voor de drie verpleegafdelingen, die onder andere de overgang naar de eerste lijn vormgeeft.

Als klinisch internist oncoloog heb je de medisch inhoudelijke eindverantwoordelijkheid op de afdelingen en ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg en opleiding en contact met de verpleging. Je zal hiernaast als internist-oncoloog werkzaam zijn op de polikliniek binnen diverse tumorgebieden en deelnemen aan MDO’s van hieraan gerelateerde tumorwerkgroepen.

Binnen de afdeling interne oncologie en MDL-oncologie zijn 28 internist-oncologen werkzaam. Zij zijn werkzaam in verschillende tumorwerkgroepen. Het werk kenmerkt zich door intensieve multidisciplinaire samenwerking, frequent overleg, patiëntgerichte zorg en een prettige werksfeer met korte lijnen. Naast behandeling met chemotherapie, immunotherapie en moleculair gebaseerde doelgerichte therapie worden ook studies met adoptieve celtherapieën gedaan. Er zijn nauwe samenwerkingen met onderzoeksgroepen binnen het Nederlands Kankerinstituut (NKI).

Profiel
Je bent een internist-oncoloog met grote belangstelling voor (poli)klinische patiëntenzorg.

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de internistenpool. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

Vacature per: 
donderdag, 4 augustus, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 22 augustus, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u zich wenden tot het vakgroephoofd interne oncologie Prof. Dr. Winette van der Graaf, email; w.vd.graaf@nki.nl of Prof. Dr. Gabe Sonke, clusterhoofd MOD: g.sonke@nki.nl

Solliciteren kan tot en met maandag 22 augustus. Gesprekken vinden plaats op dinsdag 6 september vanaf 17.30 uur.

Reageren kan via onze website https://www.werkenbijavl.nl/vacatures/klinisch-internist-oncoloog/