Menubalk - In- uitloggen

Het Antoni van Leeuwenhoek is een oncologische kliniek die toonaangevend is op het gebied van patientenzorg en klinisch onderzoek. Door de samenwerking met het Nederlands Kanker Instituut is er daarnaast een intensieve samenwerking met basaal onderzoek, onder meer leidend tot 'early drug development studies'. Er worden jaarlijks bijna 40.000 patienten met kanker behandeld.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Plesmanlaan 121
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijavl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met uitbreiding binnen de afdeling interne oncologie van het cluster Medisch Oncologische Disciplines (MOD) zoekt het Antoni van Leeuwenhoek een:

 

INTERNIST-ONCOLOOG/KLINISCH FARMACOLOOG

0.8 FTE

Deze internist-oncoloog zal medeverantwoordelijk zijn voor de behandeling van onze mammacarcinoom patiënten en, als klinisch farmacoloog, betrokken zijn bij de uitvoering van ‘early drug development studies’. De kandidaat is gepromoveerd, en is in staat om multidisciplinaire behandeling van patiënten met een mammacarcinoom en behandeling binnen vroeg-klinische studies verder te ontwikkelen. Tevens is de kandidaat in staat om supervisie te geven aan het team dat vroeg-klinisch onderzoek uitvoert binnen de ‘clinical research unit’. De kandidaat heeft ervaring als (lokale) hoofdonderzoeker van klinische studies en heeft de ambitie om zelf klinische studies op te zetten.

 

Binnen de afdeling interne oncologie zijn tweeëntwintig internisten werkzaam.
Er is een nauwe samenwerking in tumorwerkgroepverband. Ons werk kenmerkt zich dan ook door intensieve multidisciplinaire samenwerking en frequent overleg, patiëntgerichte zorg en een prettige werksfeer met korte lijnen. Wij bieden een volledige opleiding tot internist-oncoloog en tot klinisch farmacoloog.

 

Op dit moment participeren zes internisten in de mammatumorwerkgroep, die verder onder andere bestaat uit dedicated (plastisch) chirurgen, radiotherapeuten, pathologen en radiologen. De groep initieert en participeert in klinische studies en is actief in ontwikkeling van preklinisch onderzoek. Binnen de klinische farmacologie zijn momenteel 3 internisten werkzaam en wordt intensief samengewerkt met 4 apothekers.

 

Precision medicine, image-guided therapy, basaal onderzoek, immuuntherapie en survivorship zijn speerpunten voor nu en de toekomst. Samenwerking met onderzoeksgroepen in het Nederlands Kankerinstituut (NKI) maakt hiervan onderdeel uit.

 

Wat vraagt het AVL van u?

Wij zoeken een ervaren medisch oncoloog/klinisch farmacoloog, een veelzijdige teamspeler die multidisciplinaire behandelingen ten dienste van onze patiënten voorop stelt.

 

Wat biedt het NKI-AVL?

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de internistenpool van 18 internist-oncologen.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

 

 

 

Vacature per: 
maandag, 7 januari, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 7 februari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over de functie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met mw. dr. J.M.L. Stouthard, Hoofd divisie MOD of mw. dr N. Steeghs, medisch oncoloog en klinisch farmacoloog. Solliciteren kunt u via de website www.werkenbijavl.nl.