Menubalk - In- uitloggen

In het Antoni van Leeuwenhoek werken we als één team aan een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Maar wat ons echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Zo bepalen we samen wat het Antoni van Leeuwenhoek uniek maakt. Want samen zijn we het Antoni van Leeuwenhoek, en dat kan #nietzonderjullie

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijavl.nl/vacatures/internist-oncoloog-uro-oncologie/
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist Oncoloog Uro-oncologie

Jouw functie

Als internist-oncoloog zal je medeverantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de zorg en behandeling van onze uro-oncologiepatiënten en het verrichten van klinisch wetenschappelijk onderzoek.

In het Antoni van Leeuwenhoek zijn vierendertig internist-oncologen werkzaam, waarvan vijf binnen het aandachtsgebied uro-oncologie. Tevens zijn er drie verpleegkundig specialisten met het aandachtsgebied interne uro-oncologie.

Ons werk kenmerkt zich door intensieve multidisciplinaire samenwerking in tumorwerkgroepverband, innovatieve en patiëntgerichte zorg en een prettige werksfeer met korte lijnen. Tevens bieden wij de gehele differentiatie tot internist-oncoloog. Personalized medicine, immunotherapie en kwaliteit van leven zijn speerpunten van ons instituut. Samenwerking met onderzoeksgroepen in het Nederlands Kankerinstituut (NKI) is daarbij vanzelfsprekend.

Jouw profiel

Je bent medeverantwoordelijk voor de zorg voor patiënten met uro-oncologische tumoren, met een bijzondere aandacht voor het prostaatcarcinoom. Daarnaast heb jij een actieve rol bij het uitvoeren van patiëntgebonden onderzoek, in het bijzonder het aansturen en begeleiden van geneesmiddelen studies.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de pool van internist-oncologen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kijk op www.avl.nl of neem contact op met prof. dr. G.S. Sonke (vakgroephoofd Interne Geneeskunde) of dr. A. M. Bergman (internist-oncoloog).

Vacature per: 
vrijdag, 1 januari, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 1 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: