Menubalk - In- uitloggen

Wij zijn Anna. Aangenaam

Wij zijn het gezicht van een gezonde regio. Bij ons kan je jezelf zijn, je kent je collega’s goed én je krijgt veel verantwoordelijkheid. Daardoor kan je bij het Anna de beste zorg leveren. Onze zorggroep bestaat uit het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
Anna Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Geldrop
Website ziekenhuis: 
www.st-anna.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Ben jij internist of rond jij binnenkort je opleiding tot internist af? Én wil je graag werkervaring opdoen op een dynamische plek? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Binnen ons ziekenhuis starten we met een nieuwe vakgroep waarbij internisten samen met onze SEH artsen de verantwoordelijkheid dragen voor de acute zorg op onze SEH. Ook ga je samenwerken met onze vakgroep internisten. Samen met jou bespreken we graag hoe dit er voor jou uit kan zien, waarbij de mogelijkheid van toetreding tot de vakgroep wellicht ook een optie kan worden. Je wordt lid van de medische staf van het Anna Ziekenhuis. Het FTE-percentage is bespreekbaar.

Korte lijnen met specialisten en huisartsen
Ons SEH-team van zo’n 50 medewerkers zorgt dat de SEH 24/7 bezet is. Als lid van onze medische staf ken je ook de overige medisch specialisten en de huisartsen van de Centrale Huisartsen Post goed. Hierdoor kan je hen eenvoudig inschakelen als dat nodig is.

De spoedeisende hulp van het Anna Ziekenhuis ontvangt per jaar gemiddeld 12.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen. Het huidige team bestaat uit twee SEH-artsen KNMG, een arts SEH, een jonge groep van enthousiaste ANIOS, AIOS-sen huisarts geneeskunde, coassistenten en SEH verpleegkundigen.

SEH een kernpositie in ons ziekenhuis
We zoeken internisten die affiniteit hebben met acute zorg. Je wordt verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de medische zorg op de SEH die bestaat uit 7 behandelkamers (incl. acute kamer), een triagekamer en een bucky kamer. Naast het leveren van directe patiëntenzorg aan alle patiënten op de SEH ben je onderwijzer, je begeleidt en superviseert het team. Samen met het SEH-team ben je continue bezig de afdeling nog beter te maken. Hierdoor zorg je dat de SEH een kernpositie inneemt binnen ons ziekenhuis.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste en communicatief sterke internist die van afwisseling houdt en snel kan schakelen. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen en doet als vanzelfsprekend aan training on the job! Je kunt zelf ook deelnemen aan een maandelijks scholingsprogramma. Gedrevenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid.

Wat bieden we je?
Het aantal uren en je specifieke werkzaamheden bespreken wij graag in overleg met jou. Inschaling is via AMS. Daarnaast mag je gebruik maken van het AMS scholingsbudget.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt.

Vacature per: 
vrijdag, 1 juli, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 1 juli, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Geert Becks (manager bedrijfsvoering klinisch bedrijf) of Fred van der Linden (medisch manager klinisch bedrijf) via ons secretariaat clustermanagement: 040-286 4851 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.
Nadere informatie kan ook opgevraagd worden bij de vakgroep internisten (A.T. Post, voorzitter vakgroep interne-MDL, 040-2864830)

Spreekt deze vacature je direct aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Geert Becks.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen