Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia ziekenhuis is met 265 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. In 2019 zal op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis gereed zijn, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden. Het Medisch Specialistisch Bedrijf - Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Amphia ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken voor de periode van 1 juni 2019 -1 januari 2020:

Een endocrinoloog (m/v) 0,8 FTE.

Contractvorm: Chef de Clinique, honorering en arbeidsvoorwaarden zijn cf. AMS-regeling.

De vakgroep interne geneeskunde/MDL bestaat uit 20 internisten en 10 MDL artsen. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor de interne geneeskunde en verzorgt de vooropleiding voor o.a. cardiologie, longziekten en geriatrie. Er zijn 26 AIOS en ANIOS werkzaam voor de vakgroep. Naast de endocrinologie zijn de volgende aandachtsgebieden binnen de vakgroep vertegenwoordigd:, nefrologie, infectieziekten, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, acute en algemene interne geneeskunde. De endocrinologische zorg is georganiseerd op hoog topklinisch niveau binnen multidisciplinaire en regionale samenwerkingsverbanden. De endocrinologen worden ondersteund door een endocrinologieverpleegkundige en een verpleegkundig specialist i.o. Er is een enthousiast diabetesteam met uitgebreide ervaring op het gebied van insulinepompen en real-time glucose sensoren. Er is een multidisciplinair Schildkliercentrum en Bijniercentrum met een MDO en een combinatiespreekuur met de endocrien chirurg. Tot slot is er een osteoporosepolikliniek.

Werkzaamheden:U draagt zorg voor poliklinische en klinische zorg voor met name de endocrinologische patiënten. U neemt deel aan het multidisciplinaire diabetesteam en het Schildklier- en Bijniercentrum met de bijbehorende MDO’s. Samen met de andere internisten draagt u bij aan de supervisie van arts-assistenten op de polikliniek, de kliniek en de SEH en neemt u deel aan avond- nacht en weekenddiensten.

Vacature per: 
zaterdag, 1 juni, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
tot 1 januari 2020
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
maandag, 15 april, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

We zien uw sollicitatie met CV graag per mail of per brief tegemoet vóór 15 april. Nadere informatie wordt u gaarne verstrekt door dr. C. van Guldener, internist en vakgroepvoorzitter (076-5951548, cvguldener@amphia.nl) of dr. G. Buunk, internist en medisch manager (076-5955471, gbuunk@amphia.nl ) en dr C. Krol, internist- endocrinoloog (076-5955812).

Uw sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot 15 april richten aan dr. C. van Guldener, internist, Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht, Postbus 90158, 4800 RK Breda, of per mail naar cvguldener@amphia.nl.