Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

De vakgroep interne geneeskunde is een enthousiaste en ambitieuze vakgroep. De vakgroep is breed georiënteerd en bestaat uit 20 internisten. De hematologie en oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Per oktober bestaat het hemato-oncologisch team uit 3 hematologen en 6 oncologen (waarvan 1 chef de clinique). Wij bieden hemato-oncologische zorg op topklinisch niveau. Naast een collegiale en prettige werksfeer is er een uitdagende werkomgeving waarin opleiding, onderzoek en innovatie zeer belangrijk zijn. De klinische afdeling hematologie/oncologie bestaat uit 31 bedden. Wij zijn een HOVON level C centrum en hebben 10 HIC bedden. Hierop worden patiënten met een acute leukemie behandeld en wordt de nazorg voor autologe stamceltransplantaties geleverd. Wij hebben een zeer actieve researchafdeling en grote participatie in landelijke en internationale trials. Daarnaast hebben we een belangrijke rol bij de regionalisatie en centralisatie van de oncologische en hematologische zorg in de regio, in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en het Erasmus MC (EMBRAZE).

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Amphia ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste internist-hematoloog die ons team komt versterken. U beoefent de hematologie in de volle breedte. U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en kan goed functioneren in een (multidisciplinair) team.

Vacature per: 
maandag, 1 november, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 15 oktober, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinske Boersma, internist-hematoloog en medisch manager zorgkern hemato-oncologie via telefoonnummer 076 5952408 of per e-mail (rboersma@amphia.nl) Uw sollicatie kan naar bovenstaand mailadres verzonden worden.