Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

De vakgroep Interne Geneeskunde is per januari 2022 op zoek naar een

Internist-Hematoloog (0,8 fte)

De vakgroep Interne Geneeskunde

De vakgroep interne geneeskunde is een enthousiaste en ambitieuze vakgroep. De vakgroep is breed georiënteerd en bestaat uit 19 internisten.
De Hematologie en Oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Op dit moment bestaat het hemato-oncologisch team uit 3 hematologen (waarvan 1 chef de clinique) en 6 oncologen (waarvan 2 chef de cliniques). Wij bieden hemato-oncologische zorg op topklinisch niveau. Naast een collegiale en prettige werksfeer is er een uitdagende werkomgeving waarin opleiding, onderzoek en innovatie belangrijk zijn.

De klinische afdeling hematologie/oncologie bestaat uit 31 bedden. Wij zijn een HOVON level C centrum en hebben 10 HIC bedden. Hierop worden patiënten met een acute leukemie behandeld en wordt de nazorg voor autologe stamceltransplantaties geleverd. Het Amphia ziekenhuis is tevens een centrum voor melanoombehandeling en immunotherapie en heeft een grote hemato-oncologische praktijk met een actieve researchafdeling en grote participatie in landelijke trials. Daarnaast hebben we een belangrijke rol bij de regionalisatie en centralisatie van de oncologische en hematologische zorg in de regio, in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en het Erasmus MC (EMBRAZE).

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Amphia ziekenhuis
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Uw Profiel

Wij zoeken een enthousiaste Internist-hematoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die goed kan functioneren in een (multidisciplinair) team. U oefent de hematologie in de volle breedte van het vak uit. De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden en supervisie van de HIC. U draagt de opleiding van arts-assistenten en coassistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

Ons aanbod

Toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde vindt plaats volgens gemaakte afspraken in de coöperatie MSB-A. Het MSB-A kent een uniforme toetredingsregeling.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zaterdag, 20 maart, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinske Boersma, internist-hematoloog, via telefoonnummer 076 5952408 of per e-mail (rboersma@amphia.nl). Uw schriftelijke sollicitatie met vermelding van referenties kunt u tot en met 19 maart 2021 richten aan secretariaat MSB-A, t.a.v. dr. R.S. Djamin, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail aan msba-secretariaat@amphia.nl.

 

Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda www.amphia.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld