Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

 

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht 21
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog die ons gastro-intestinale expertteam komt versterken. Daarnaast beoefent u de oncologie in de volle breedte. U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en kan goed functioneren in een (multidisciplinair) team.

Tevens dient u te beschikken over goede organisatorische vaardigheden en interesse in bestuurstaken. Er wordt van u actieve bijdrage verwacht om onze expertisecentra verder te ontwikkelen.

Ons aanbod
Toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde vindt plaats volgens gemaakte afspraken in de coöperatie MSB-A. Het MSB-A kent een uniforme toetredingsregeling. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Vacature per: 
maandag, 26 april, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
donderdag, 20 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinske Boersma, internist-hematoloog en medisch manager zorgkern hemato-oncologie of Hans Westgeest, internist-oncoloog  via telefoonnummer 076 5952408 of per e-mail (rboersma@amphia.nl)

 

Uw schriftelijke sollicitatie met vermelding van referenties kunt u tot 20 mei 2021 richten
aan secretariaat MSB-A, t.a.v. dr. R. Wagenmakers MBA, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail aan msba-secretariaat@amphia.nl.

Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda www.amphia.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld