Menubalk - In- uitloggen

Het Coöperatief MSB Alrijne U.A. is een medisch specialistisch bedrijf dat in samenwerking met de Alrijne Zorggroep medisch-specialistische zorg levert in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. In de Alrijne ziekenhuizen werken 230 medisch specialisten waarvan 170 vrijgevestigde specialisten, verdeeld over 16 vakgroepen, lid zijn van het MSB Alrijne. Naast de vrijgevestigde specialisten heeft het MSB Alrijne ook medisch personeel in loondienst, zoals arts-assistenten, onderzoekers en medisch specialisten. Samen met de Alrijne Zorggroep bieden zij kwalitatief hoogwaardige medische zorg in de Alrijne ziekenhuizen te Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Naast het aanbieden van zorg is het MSB Alrijne actief op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Alrijne ziekenhuis
Locatie: 
Leiderdorp
Plaats: 
Leiderdorp
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde zoekt per 1 januari 2020
in verband met pensionering van een van de collega’s een

Allround Nefroloog M/V ( 1,0 FTE/4 dagen p.w.)

Afdelingsinformatie
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 16 internisten, waarvan 4 internist-nefrologen. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Interne Geneeskunde. De dialyse-afdeling heeft 18 hemodialyse stoelen op de locatie Leiderdorp, en 8 low-care stoelen op de locatie Alphen aan den Rijn. Daarnaast worden er patiënten behandeld met PD, thuishemodialyse, status na niertransplantatie en is er een grote nierfalenpolikliniek. De nefrologen participeren in wetenschappelijk onderzoek, superviseren de kliniek nefrologie en zijn actief in de opleiding van AIOS, co-assistenten en verpleegkundigen.

Wij zoeken
Een enthousiaste en gedreven collega en teamplayer. U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder verwachten wij van u dat u actief participeert in opleidingsactiviteiten en de verdere ontwikkeling van de afdeling.
Een afgeronde promotie, interesse in wetenschappelijk onderzoek en bestuurlijke activiteiten strekken tot aanbeveling.

Wij bieden
Een lidmaatschap bij de vakgroep Interne Geneeskunde van het MSB Alrijne (1,0 fte).
Er is een goodwillregeling.

Vacature per: 
woensdag, 1 januari, 2020
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
maandag, 3 juni, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met de heer dr. B.A.Th.F. Gabreëls, mevrouw dr. A.M.M. Kootte of mevrouw dr. A.M. Schrander-van der Meer, allen internist-nefrologen en bereikbaar via tel.nr. 071-5828282. Sollicitatie Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 3 juni 2019 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; www.msbalrijne.nl Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld