Menubalk - In- uitloggen

Wie zijn wij?

De huidige vakgroep Ouderengeneeskunde bestaat uit 8 medisch specialisten, bestaande uit klinisch geriaters en internisten ouderengeneeskunde. De vakgroep kent een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte voor initiatieven. Er heerst een collegiale werksfeer. U werkt samen in en met  het consultteam, de polikliniek, het dagonderzoekscentrum, de val/balanspoli, de geheugenpoli, de orthopeden en de chirurgen binnen de geriatrische trauma unit. Verder werkt u nauw samen met de verpleegkundig specialisten en geriatrieverpleegkundigen binnen het team ouderengeneeskunde.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Alrijne
Locatie: 
Plaats: 
Leiden/Alphen a/d Rijn/Leiderdorp
Website ziekenhuis: 
https://www.alrijne.nl/afdelingen-specialismen/afdelingen-specialismen/ouderengeneeskunde
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat zijn de werkzaamheden?

Als internist ouderengeneeskunde / klinisch geriater bent u mede verantwoordelijk voor de patiëntenzorg die de vakgroep levert. U draagt bij aan de ontwikkeling van de ouderengeneeskunde en de zorg voor kwetsbare ouderen in het algemeen binnen Alrijne Zorggroep en in de regio, waarbinnen intensief wordt samengewerkt met verschillende verpleeghuizen. Hierbij bent u in staat mensen te enthousiasmeren bij de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.

 

Door de vakgroep wordt een 24 uurs bereikbaarheidsdienst verricht ten behoeve van klinische consulten en de geriatrische trauma unit.

De vacature betreft tijdelijke formatie vanwege zwangerschapsverlof en vervanging van nevenwerkzaamheden. Wij zoeken per direct een collega voor een aanstelling van een jaar.

 

Wie zoeken wij?

U hebt een ondernemende instelling die past bij de ontwikkeling van ons vakgebied. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patient, verwijzers en medewerkers die u in staat stelt uitstekende multidiciplinaire zorg te leveren.

Onze vakgroep streeft naar het opzetten van een algemeen geriatrische afdeling in 2020 en versterken van de poli voor intensieve behandelingen (bijvoorbeeld operaties, dialyse, chemotherapie). Ook als u binnenkort uw opleiding tot internist ouderengeneeskunde  of klinisch geriater afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Vacature per: 
donderdag, 20 december, 2018
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar met gerede uitzicht op vaste functie
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zondag, 20 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten?

Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met

Mw. J.P. Brouwer, internist ouderengeneeskunde en RVE voorzitter, via het telefoonnummer 071-5178178 (Alrijne ziekenhuis, locatie Leiden).

Sollicitatiegesprekken zullen op 24 januari in de middag gehouden worden.  Sluitingsdatum vacature op 20-1-2019.