Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep Ouderengeneeskunde bestaat inclusief deze vacature uit 8 medisch specialisten. De vakgroep kent een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte voor initiatieven. Er heerst een collegiale werksfeer. U werkt samen in en met  het consultteam, de polikliniek, het dagonderzoekscentrum, de val/balanspoli, de geheugenpoli, de orthopeden en de chirurgen binnen de geriatrische trauma unit. Verder werkt u nauw samen met de verpleegkundig specialisten en geriatrieverpleegkundigen binnen het team ouderengeneeskunde.

Onze vakgroep streeft naar het opzetten van een algemeen geriatrische afdeling en versterken van de poli voor intensieve behandelingen (bijvoorbeeld operaties, dialyse, chemotherapie). Het ziekenhuis heeft een nieuwe strategie opgesteld die de nodige uitdagingen met zich meebrengt voor de ouderengeneeskunde. Er wordt o.a. gewerkt aan een andere organisatie structuur waarin de zorg rond patientstromen wordt ingericht. Ook als u binnenkort uw opleiding tot internist ouderengeneeskunde  of klinisch geriater afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Alrijne
Locatie: 
Plaats: 
Leiderdorp
Website ziekenhuis: 
Alrijne.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat zijn de werkzaamheden?

Als internist ouderengeneeskunde / klinisch geriater bent u mede verantwoordelijk voor de patiëntenzorg die de vakgroep levert. U draagt bij aan de ontwikkeling van de ouderengeneeskunde en de zorg voor kwetsbare ouderen in het algemeen binnen Alrijne Zorggroep en in de regio, waarbinnen intensief wordt samengewerkt met verschillende verpleeghuizen. Hierbij bent u in staat mensen te enthousiasmeren bij de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.

Door de vakgroep wordt een 24 uurs bereikbaarheidsdienst verricht ten behoeve van klinische consulten en de geriatrische trauma unit.

Wij zoeken per direct, maar uiterlijk maart 2021 een collega.

 

Wie zoeken wij?

U hebt een ondernemende instelling die past bij de ontwikkeling van ons vakgebied. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patient, verwijzers en medewerkers die u in staat stelt uitstekende multidiciplinaire zorg te leveren. We zoeken iemand met hart voor de patiëntenzorg die daarnaast met ons mee wil denken over de koers van de ouderengeneeskunde in het licht van de nieuwe strategie van het ziekenhuis. U bent in staat groepen te verbinden en zorg te ontwikkelen.

Vacature per: 
donderdag, 2 juli, 2020
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
contract eerst voor 1 jaar. In principe verlenging voor onbepaalde tijd afhankelijk van wederzijds overleg.
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zaterdag, 15 augustus, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten?

Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met

Mw JP Brouwer, internist ouderengeneeskunde en RVE voorzitter, via het telefoonnummer 071-5178178 (Alrijne ziekenhuis, locatie Leiden). Bij afwezigheid met M Leliveld, klinisch geriater 071-5828282 (Alrijne ziekenhuis,  locatie Leiderdorp).

Sluitingsdatum van deze vacature is 15 augustus. Sollicitatie gesprekken zullen in augustus 2020 worden gehouden.