Menubalk - In- uitloggen

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van mammacarcinoom, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neemt beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar samenwerken. Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht en wij zijn voornemens deze samenwerking verder te intensiveren, met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, academische mogelijkheden, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Je gaat deel uitmaken van een gedreven vakgroep van vijf internist-oncologen, waarin prettig wordt samengewerkt en waar kwaliteit en patiëntvriendelijkheid voorop staan.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Alexander Monro Ziekenhuis
Locatie: 
Bilthoven
Plaats: 
Bilthoven
Website ziekenhuis: 
www.alexandermonro.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een vijfde internist-oncoloog voor 0.7 fte. Wil jij werken in een gespecialiseerd centrum voor de mamma-oncologie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen          Je oefent het vak van de mamma-oncologie in de volle breedte uit. Je diagnosticeert, behandelt en adviseert over de behandeling en andere verrichtingen van patiënten in zowel de curatieve als de palliatieve setting. Daarnaast doe je second opinions en draag je actief bij aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening naar de patiënt in een werkklimaat met aandacht voor het team en ieders individuele kwaliteiten. Je onderhoudt relaties met zorgverleners binnen en buiten de organisatie (verwijzers, ziekenhuizen, gespecialiseerde centra) om zo de voorwaarden te scheppen voor effectieve behandeling, eventuele (door)verwijzing en samenwerking. Je neemt deel aan het dagelijks Multi Disciplinair Overleg (MDO).

Wie ben jij          Je bent een BIG en RGS geregistreerde oncoloog, met aantoonbare belangstelling voor, en ervaring met de zorg voor patiënten met mammacarcinoom. Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en weet deze ook te gebruiken om een gezamenlijke visie te ontwikkelen en te bereiken. Je bent een flexibele teamspeler die binnen een hecht multidisciplinair team graag haar/zijn bijdrage levert. Je herkent jezelf in onze kernwaarden (attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij          Je komt te werken in een ziekenhuis met de voordelen van een ZBC: de lijnen zijn kort en de werksfeer is warm en persoonlijk. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van o.a. radiologen, chirurgen, anesthesiologen en gespecialiseerd verpleegkundigen. Je collega’s zijn samen met jou bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast voor 31,5 uur. Je salaris is conform AMS, inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8% vakantietoeslag op, er zijn diverse mogelijkheden voor fiscale uitruil en je bouwt pensioen op bij PFZW. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Vacature per: 
donderdag, 1 september, 2022
% FTE: 
0.70
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast voor 31,5 uur. Je salaris is conform AMS, inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 1 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Enthousiast? Laten we kennismaken!         

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie en CV met pasfoto naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Miranda Ernst (Medisch Manager, mirandaernst@alexandermonro.nl)), Sophia van den Boogerd (vakgroepvoorzitter, sophiavandenboogerd@alexandermonro.nl) of met HR: 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.