Menubalk - In- uitloggen

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.
Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht en wij zijn voornemens deze samenwerking nog verder te intensiveren, met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Alexander Monro Ziekenhuis
Locatie: 
Bilthoven
Plaats: 
Bilthoven
Website ziekenhuis: 
https://alexandermonro.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat ga je doen
Je vervangt twee collega’s die tijdelijk afwezig zijn. Je diagnosticeert, behandelt en adviseert over de behandeling en andere verrichtingen van patiënten. Daarnaast doe je geregeld second opinions en heb je een actieve houding t.a.v. behandelingen in studieverband. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening naar de patiënt, met aandacht voor het team en ieders individuele kwaliteiten. Je onderhoudt relaties met zorgverleners binnen en buiten de organisatie (verwijzers, ziekenhuizen, gespecialiseerde centra) om zo de voorwaarden te scheppen voor effectieve behandeling, eventuele (door)verwijzing en samenwerking. Je neemt deel aan het dagelijkse Multi Disciplinair Overleg (MDO).

Wie ben jij
Je bent een BIG en RGS geregistreerde oncoloog (jonge klare), met aantoonbare belangstelling voor, en ervaring met de zorg voor patiënten met mammacarcinoom. Je bent een teamspeler die binnen een multidisciplinair team zijn/haar bijdrage levert. Je bent flexibel en pragmatisch, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je herkent jezelf in onze kernwaarden (attent, bevlogen, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij
Je komt te werken in een goed functionerend team van vijf Internist-Oncologen. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en persoonlijk.

We bieden een tijdelijk contract voor 4 tot 6 maanden, voor 27 uur per week (0,6 fte). Je werkt drie dagen per week, in dagdiensten. Het salaris is conform AMS. Je krijgt 8% vakantietoeslag en je bouwt pensioen op bij PFZW. En ook fijn: Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Vacature per: 
vrijdag, 22 april, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4-6 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
woensdag, 1 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Miranda Ernst (Medisch Manager), Daan ten Bokkel Huinink (Internist Oncoloog) of met HR via 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag, het opvragen van referenties en een benoemingsadviescommissie van de medische staf maken deel uit van de selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.