Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Albert Schweitzer ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Dordrecht
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken per direct tijdelijk een internist-ouderengeneeskunde danwel een internist van een andere differentiatie met affiniteit voor de ouderengeneeskunde die samen met de vakgroep en de zorgprofessionals geriatrische zorg van hoge kwaliteit levert. We zoeken iemand die goed kan samenwerken, gedreven is om patiënt gerichte zorg te leveren en zich flexibel opstelt. Onze ideale kandidaat heeft werkervaring met geriatrische patiënten en een hart voor topklinische zorg. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers, collega artsen en medewerkers. U draait diensten volgens het rooster, wordt ingezet op onze klinische afdeling geriatrie voor supervisie en verricht poliklinische werkzaamheden en werkzaamheden in de consulten sfeer.

Vacature per: 
woensdag, 6 oktober, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
3 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 20 oktober, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Wij bieden een werkplek in een STZ ziekenhuis met een belangrijke functie voor de regio Drechtsteden. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en topklinische zorg, waar de zorg voor de kwetsbare oudere patiënt centraal staat. Uw werkzaamheden zullen plaatsvinden op een dynamische afdeling bestaande uit 24 bedden. Tevens bent u werkzaam op de geriatrische trauma unit. Daarnaast beschikken wij over een Mobiele Ouderen Beslis Unit, waar wij in nauwe samenwerking met de patiënt (en familie) en de Specialist Oudergeneeskunde kijken naar de haalbaarheid en wenselijkheid van een ziekenhuisopname. Verder is er een poliklinisch dagcentrum en een consultatieteam voor de gehele kliniek. Tot slot hebben wij goede samenwerkingsverbanden met de zorgpartners in de regio waardoor zorgproblematiek snel en efficiënt opgelost kan worden.
Ook als u binnenkort uw opleiding afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod
• Een salaris conform de cao AMS;
• Een tijdelijke aanstelling voor drie maanden, voor 32 uur per week;
• Patiënt geboden werkzaamheden in de kliniek en op de polikliniek;
• Deelname aan de vakgroep en de mogelijkheid samen te werken binnen een multidisciplinair team;
• Een fijne werkomgeving in een inspirerende organisatie waar wij met hoofd, hart en ziel patiëntgerichte zorg verlenen.

Meer informatie kunt u inwinnen bij mevrouw L. Louter, internist op het telefoonnummer 078-6523660
Interesse?
Bent u beschikbaar voor deze tijdelijke waarneming? Stuur dan een brief inclusief cv aan Mw. L. Louter via l.louter@asz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.