Menubalk - In- uitloggen

Ziekenhuis Rivierenland is een algemeen ziekenhuis met een adherentie van 120.000 inwoners. Naast de hoofdvestiging in Tiel, beschikt het ziekenhuis over polikliniek in Culemborg. We hebben in 2018 het JCI-keurmerk behaald en werken continu aan het verder verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Locatie: 
Tiel
Plaats: 
Tiel
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibel ingestelde internist die graag in een team werkt, goede
contactuele eigenschappen heeft en oplossingsgericht denkt. Daarnaast draagt u de algemene interne geneeskunde een warm hart toe.

De werkzaamheden zullen met name bestaan uit klinische en poliklinische patiëntenzorg. Er wordt geen participatie in de ANW diensten gevraagd. Er wordt een contract aangeboden (0.8-1.0 FTE) voor de duur van 1 jaar met eventueel de mogelijkheid tot verlenging met 1 jaar volgens de richtlijnen van de AMS.

De vakgroep interne geneeskunde is een goed functionerende vakgroep met een groeiende praktijk. Momenteel bestaat de vakgroep uit 9 internisten onder wie 4 scopiërend internisten. Ons werkterrein betreft de algemene interne geneeskunde met de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, endocrinologie, diabetes mellitus, nefrologie en maag-darm en leverziekten. Werkzaamheden worden zowel in Tiel als in de buitenpolikliniek in Culemborg uitgeoefend.

Het CMSB Rivierenland is een coöperatie die de vrijgevestigd medisch specialisten in het Ziekenhuis
Rivierenland Tiel samenbrengt in één onderneming. De leden van het CMSB staan gezamenlijk garant voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Ondernemende professionals krijgen alle ruimte om te komen met initiatieven om zich verder te ontwikkelen en ambities waar te maken, zowel binnen de ziekenhuismuren als daarbuiten.

Vacature per: 
vrijdag, 5 augustus, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar met eventueel de mogelijkheid tot verlenging met 1 jaar volgens de richtlijnen van de AMS
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
donderdag, 1 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vakgroepcoördinator van de internisten, mw drs A.C.T.M. Peeters, of met de vakgroepvoorzitter: dhr dr J.J. Meeuse via het secretariaat interne geneeskunde 0344-674524.

Solliciteren
Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u sturen naar de voorzitter van de CMSB, mw drs C.T.H. van Hal, via personeelsadministratie@zrt.nl
Een intrede screening, waarbij een check op diplomas’en referenties plaatsvindt voor medewerkers die in de zorg werken, maakt onderdeel uit van het aannamebeleid.

Sluitingsdatum voor deze vacature is 01-09-2022.