Menubalk - In- uitloggen

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd. In ons ziekenhuis wordt medisch specialistische behandeling en verzorging van hoogwaardige kwaliteit geleverd in een vriendelijke en overzichtelijke omgeving.

De vakgroep interne geneeskunde/MDL bestaat uit 15 internisten en MDL artsen, die in een plezierige sfeer en op collegiale wijze met elkaar samenwerken. Het hemato-oncologie team bestaat uit 2 internist-oncologen en twee internist-hematologen, waarvan één in de functie van chef de clinique. De werkzaamheden worden ondersteund door 3 verpleegkundig specialisten hemato-oncologie. Er is een goed lopende oncologische dagbehandeling en verpleegafdeling. Voor hematologische problematiek is er een intensieve samenwerking met- en ondersteuning vanuit de afdeling hematologie van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, locatie VUMC. De afdeling interne geneeskunde heeft een erkennig voor twee jaar van de basisopleiding tot internist.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Amstelland
Locatie: 
Plaats: 
Amstelveen
Website ziekenhuis: 
https://www.ziekenhuisamstelland.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege het zwangerschapsverlof van van onze internist-hematoloog, chef de clinique, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge collega, die in staat is om zelfstandig spreekuren interne geneeskunde/hematologie te draaien, kan bijdragen aan de supervisie op de afdeling hemato-oncologie en die bereid is om (als achterwacht) mee te draaien in de algemene interne dienstenpoel. Ook het geven van onderwijs aan de a(n)ios behoort tot de taken.

De functie is in principe voor 0,6 fte (3 dagen per week), maar een dag meer of minder is bespreekbaar en geldt voor de periode half augustus t/m december 2020.

Salariëring vindt plaats volgens AMS normen.

 

Vacature per: 
donderdag, 11 juni, 2020
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
4-5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
woensdag, 15 juli, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met één van onze oncologen of hematoloog; mw A. van Zweeden, oncoloog (020 7556638; anzwe@zha.nl), mw D. Hoogwerf, oncoloog (020-7556636; d.hoogwerf@zha.nl) of dr. G.J. Timmers, hematoloog (020-7556152; geti@zha.nl).

Schriftelijke reacties, motivatiebrief en CV kunt u richten aan bovengenoemden.