Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep Interne Geneeskunde & MDL van Treant ziekenhuis Drenthe zoekt een enthousiaste algemeen internist! (1.0 fte)

 

In onze groeiende en ambitieuze vakgroep is per direct plaats voor een algemeen internist.

De vakgroep bestaat uit 31 internisten en MDL artsen met een breed zorgpalet. Denk hierbij aan vasculaire geneeskunde / diabetologie / endocrinologie,  nefrologie / dialyse, oncologie / hematologie, infectiologie / acute geneeskunde en MDL. De klinische zorg vindt plaats op locatie Emmen. Een ziekenhuis met een groot perifeer karakter. Daarnaast is Treant een erkend opleidingsziekenhuis voor de geneeskunde opleiding, internisten, chirurgen en cardiologen.

Treant zorggroep

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Binnen ons ruime adherentiegebied met circa 300.000 inwoners van Drenthe bieden we aandacht voor de best mogelijke zorg en staan kwaliteit, patiënt veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. De kliniek is geconcentreerd op locatie Emmen, waarbij een deel van de electieve poliklinische zorg en dagbehandeling plaatsvindt op locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
www.treant.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat bieden we jou

Een uitdagende baan in een groot perifeer ziekenhuis met ambitieuze en enthousiaste collega’s en divers patiënten aanbod.  De taken zullen voornamelijk bestaan uit klinische werkzaamheden en indien nodig ook uit poli.

Profiel

Je bent een enthousiaste en betrokken allround internist die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. Je gaat voor hoogwaardige zorg en levert daar graag een actieve bijdrage aan.

Ons aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met mogelijk kans op verlenging.

Vacature per: 
donderdag, 11 november, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 30 november, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op met onze voorzitter Janneke Mulder ( j.mulder@treant.nl), Sandra Loves (s.loves@treant.nl)  of Margriet Blaauw, management assistente (f.m.blaauw@treant.nl 06-22144890).

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet.

Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.