Menubalk - In- uitloggen

Treant Zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Het adherentiegebied is groot en beslaat zo’n 300.000 inwoners. 
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 29 internisten en MDL artsen die het vak in de volle breedte uitoefenen. Er is een goede onderlinge samenwerking in een prettige, open sfeer. We zijn  opleidingskliniek Interne Geneeskunde voor de eerste drie jaren van de opleiding. De klinische zorg  is geconcentreerd op locatie Emmen; poliklinische zorg vindt ook plaats op de locaties Stadskanaal en Hoogeveen. 

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Endocrinologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Treant Zorggroep
Locatie: 
Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
www.treant.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Een uitdagende baan in een groot perifeer ziekenhuis met ambitieuze en enthousiaste collega’s en een zeer divers patiënten aanbod.  Vasculaire geneeskunde en Diabeteszorg vormen een speerpunt van Treant Zorggroep. Het Diabetes Expertise Centrum biedt de mogelijkheid voor de behandeling van complexe casuïstiek in een multidisciplinaire setting. Daar vindt ook innovatief onderzoek plaats in samenwerking met het UMCG. 

Je bent een enthousiaste en betrokken allround internist die het vak in de volle breedte kan uitoefenen, met als aandachtsgebied de vasculaire geneeskunde en/of endocrinologie. Je gaat voor hoogwaardige zorg en opleiding en levert daar graag een actieve bijdrage aan. Je participeert in de algemene interne zaalsupervisie en de diensten.

In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Vacature per: 
woensdag, 11 november, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 20 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast geworden, maar wil je eerst meer informatie, neem gerust contact op met onze vakgroepvoorzitter Janneke Mulder (j.mulder@treant.nl), Sandra Loves, endocrinoloog (s.loves@treant.nl) of Margriet Blaauw, management assistente (f.m.blaauw@treant.nl, telefoon 06 22 14 48 90)