Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
St Antonius ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Nieuwegein / Utrecht
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste Chef de Clinique oncologie / interne geneeskunde, voor waarneming van een deel van de werkzaamheden van de zittende internisten.
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We streven naar een continue verbetering van onze zorg. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 26 internisten en 1 Chef de Clinique
en is onderdeel van de maatschap inwendige ziekten samen met de MDL-artsen en Reumatologen. Het cluster oncologie bestaat uit 6 oncologen, die nauw samenwerken met onder andere 8 verpleegkundig specialisten.

De werkzaamheden bestaan uit het doen van polikliniek interne geneeskunde en oncologie, deelname aan MDO’s, supervisie van arts-assistenten op een verpleegafdeling algemene interne geneeskunde en supervisie van spoedeisende hulp overdag. NW-diensten zullen geen onderdeel zijn van de taken.

We bieden een interessante positie in een dynamisch ziekenhuis met een goede werksfeer. Er is een groot aantal arts-assistenten in opleiding tot internist en vooropleiding voor andere beschouwende specialismen. De afdeling oncologie bestaat uit een verpleegafdeling en een grote moderne dagbehandeling waar alle vormen van systeemtherapie gegeven worden. Ook worden er veel patiënten in studies behandeld.

Vacature per: 
vrijdag, 1 april, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden met uitzicht op verlenging
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
maandag, 14 maart, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Herbschleb, internist-oncoloog via telefoonnummer 088-3204785 of per e-mail k.herbschleb@antoniusziekenhuis.nl. Uw sollicitatie kan naar bovenstaand mailadres verzonden worden. Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.