Menubalk - In- uitloggen

Je gaat werken in het St. Anna ziekenhuis, een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 90 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Wij bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service, waarbij de patiënt altijd één op één contact heeft met de specialist.

Werken in het St. Anna ziekenhuis betekent dat je vakinhoudelijke kennis en je persoonlijke inbreng ten behoeve van patiënt en organisatie wordt gewaardeerd. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en wordt betrokken bij belangrijke beslissingen om de zorg- en dienstverlening te bewaken en verder te optimaliseren. Betekenisvolle werkcontacten zijn voor ons vanzelfsprekend en we zijn ervan overtuigd dat persoonlijk werkgeluk bijdraagt aan een goede kwaliteit van zorg. 

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) is in 2015 opgericht en bestaat uit 75 vrijgevestigde medisch specialisten en in totaal 25 chefs de clinique, physician assistents en arts-assistenten. De Coöperatie onderneemt namens en met alle aangesloten vrijgevestigd specialisten (leden) en levert de medisch specialistische diensten aan het St. Anna ziekenhuis en aan regionale tweedelijns klinieken.

De St. Anna Zorggroep wordt gevormd door het St. Anna ziekenhuis, Medisch gezondheidscentrum TopSupport (met supra regionale aantrekkingskracht) en Ananz bestaande uit vier woonzorgcentra, een hospice en thuiszorg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
St. Anna ziekenhuis
Locatie: 
Bogardeind 2
Plaats: 
5664 EH Geldrop
Website ziekenhuis: 
https://www.st-anna.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Een allround internist hematoloog voor een aanstelling van 0.8 fte. Vanwege vertrek van onze huidige chef de clinique internist-hematoloog is vervanging nodig. Om de algemene hematologie in ons ziekenhuis te blijven uitvoeren zoeken wij een geregistreerd hematoloog of hematoloog-oncoloog, die onze praktijk kan versterken en specifiek de hematologie naar zich toe trekt. De oncologische/hematologische praktijk zal samen met de andere twee oncologen worden uitgevoerd. Het doel is om onze vakgroep uit te breiden met een internist-hematoloog. De beoogde uitbreiding is nog niet formeel geregeld. Om deze reden wordt je in eerste instantie aangesteld als chef de clinique.

Onze organisatorische eenheid Interne geneeskunde/MDL is binnen het St. Anna ziekenhuis actief met 6 internisten en 4 MDL-artsen.

De afdeling hematologie/oncologie heeft 12 klinische bedden en 10-12 bedden voor dagbehandelingen.

Er is een dienstenstructuur met algemene dienst voor de gehele interne geneeskunde en voorwacht voor de MDL ziekten.

De medische oncologie en hematologie kent een vaste structuur van MDO's met vertegenwoordiging van stafleden van het Maastricht Universitair Medisch Centrum en van het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Er zijn vergevorderde plannen tot intensievere samenwerking met de oncologen en hematologen van het Catharina ziekenhuis.

 

 

 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 mei, 2020
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 31 juli, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Je schriftelijke sollicitatie met Curriculum Vitae kunt u tot en met 31 juli 2020 richten aan a.post@st-anna.nl ter attentie van Auke Post, internist, voorzitter van de vakgroep.

Voor nadere informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Linda van de Winkel, internist – oncoloog (06-48954533) of Arno Smals, internist – oncoloog (06-51234043) of een van de andere leden. Telefoonnummer van ons secretariaat: 040 286 4830.