Menubalk - In- uitloggen

De Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland U.A. (MSCK) bestaat sinds januari 2019 en is een apart bedrijf binnen het Spaarne Gasthuis. De MSCK vertegenwoordigt alle ruim 330 medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis en heeft ca. 160 personeelsleden in dienst waaronder ANIOS, secretaresses, chefs de clinique en research medewerkers. De meeste werkzaamheden worden uitgeoefend in het Spaarne Gasthuis.

Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinisch opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland en heeft locaties in Haarlem en Hoofddorp. Bij het Spaarne Gasthuis werken zo’n 4200 medewerkers en ruim 330 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons “te gast” is. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het zadel.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Spaarne Gasthuis
Locatie: 
Haarlem en Hoofddorp
Plaats: 
Hoofddorp
Website ziekenhuis: 
https://werkenenleren.spaarnegasthuis.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De functie
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken met speciale interesse in de palliatieve zorg. Hematologen met interesse in solide oncologie en palliatieve zorg worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

De afdeling
De vakgroep interne Geneeskunde/MDL omvat 25 internisten en 12 MDL-artsen. De internisten hebben de werkzaamheden verdeeld in subgroepen bestaande uit oncologie (8 oncologen), nefrologie (6 nefrologen) en algemene interne geneeskunde (11 internisten).

De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid voor de eerste 4 jaar van de opleiding interne geneeskunde.

Je komt te werken in een ziekenhuis met multidisciplinair georganiseerde zorg. Op het gebied van de oncologie en de hematologie bestaat een uitgebreide samenwerking met de omliggende academische centra en het Antoni van Leeuwenhoek (AvL). Er is een afdeling radiotherapie van het AvL gelokaliseerd in het Spaarne Gasthuis.

De hemato-oncologische zorg wordt geconcentreerd op de klinische afdeling Hemato-oncologie en op de dagbehandelingsunit gecombineerd met polikliniek, beiden op locatie Hoofddorp. Tevens beschikken we over een hematologische intensive care unit. Er wordt nauw samengewerkt met het palliatief team. Er is een separate palliatieve unit.

Wat wij bieden
Het betreft een tijdelijke aanstelling gedurende een jaar. Salariëring vindt plaats conform AMS-voorwaarden.

 

Vacature per: 
maandag, 1 augustus, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 1 juli, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij Aart Beeker (medisch manager oncologie via telefoonnummer 023-2240000 (email: ABeeker@spaarnegasthuis.nl ) en Bart de Valk, internist oncoloog via telefoonnummer 023-2240000 of per email BdeValk@spaarnegasthuis.nl

Een schriftelijke reactie, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kan voor 1 juli 2022 gericht worden aan de heer dr. J.P. Ezechiëls, voorzitter Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland: MSCKwerving@spaarnegasthuis.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.