Menubalk - In- uitloggen

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

De vakgroep Interne geneeskunde / Maag-Darm- Leverziekten binnen het SJG Weert bestaat uit 6 internisten en 2 MDL-artsen, met daarnaast 1 chef de polikliniek en 1 chef de kliniek.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
SJG Weert
Locatie: 
Weert
Plaats: 
Weert
Website ziekenhuis: 
sjgweert.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken: vanwege vertrek van onze huidige chef de clinique, zoeken wij een nieuwe chef de clinique voor klinische zorg. Het gaat om een jaarcontract (eventueel met verlenging) voor 0.8 tot 1.0 fte. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit zorg voor de opgenomen patienten van de interne geneeskunde en MDL. Daarnaast gaat het om supervisie van de SEH, het te woord staan van huisartsen die bellen over onbekende patienten, en het doen van consulten. In principe behoren diensten niet tot de functie, maar dit is bespreekbaar. Afhankelijk van het aantal fte en je wensen, kan er ook een poli ingericht worden.

Wij bieden: een leuke baan met diversiteit, waarbij je alle facetten van de interne geneeskunde tegenkomt en veel ervaring zult opdoen. We hebben een leuk team met een goede en veilige sfeer. In ons ziekenhuis is goede ondersteuning en zijn er korte lijntjes, wat prettig werkt.

Vacature per: 
vrijdag, 1 januari, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar, evt uitbreiding mogleijk
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 20 december, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Bij interesse graag contact opnemen met Avalon de Graaf - den Brok. E-mail: a.de.graaf@sjgweert.nl. telefoon: 0643033126