Menubalk - In- uitloggen

"Topkwaliteit bieden in patiëntenzorg is de norm”, vertelt Addy van de Luijtgaarden, internist-oncoloog. “We werken in een ambitieus team van internisten (waarvan 5 oncologen en 4 hematologen), chirurgen, MDL-artsen, geriaters, gynaecologen, radiotherapeuten, pathologen en radiologen/nucleair geneeskundigen. Alle collega’s zijn enorm gedreven, maar de onderlinge sfeer is amicaal”, vervolgt Addy.

Reinier de Graaf is een sterk, regionaal verankerd, topklinisch opleidingsziekenhuis. Als eerste topklinische ziekenhuis in Nederland is de zorg georganiseerd vanuit zorgthema’s met oncologie als één van de speerpunten. Dat is bijvoorbeeld merkbaar op de innovatieve multidisciplinaire mammapoli, waar verpleegkundig specialisten de patiënt begeleiden over de grens van het specialisme heen.  Verder werken we goed samen met de medisch oncologen van het  HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis en participeren in het Regionale Oncologie Netwerk West. De chirurgische oncologie is grotendeels gelateraliseerd naar het Reinier de Graaf, waaronder de (minimaal invasieve) slokdarm chirurgie. In het toonaangevende Reinier Haga prostaatkankercentrum verzorgen wij prostaatkankerchirurgie door middel van de Da Vinci-operatierobot in Delft.

De Research Unit Oncologie/Hematologie ondersteunt en faciliteert participatie in vele studies. Ook beschikken wij over een level 3 hematologie certificaat, een gespecialiseerd pijnteam & palliatief team en een radiotherapieafdeling. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor ziekenhuiszorg in hun directe omgeving een beroep op ons doen. Onze hoofdlocatie is in Delft, we hebben een electieve kliniek in Voorburg, buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg en een eerstelijnspoli in Pijnacker.

Vanwege het verschuiven van werkzaamheden zoeken wij per 1 april a.s. een collega internist-oncoloog voor 0.8 fte die ons team tijdelijk wil komen versterken.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Reinier de Graaf Gasthuis
Locatie: 
Plaats: 
Delft
Website ziekenhuis: 
https://www.reinierdegraaf.nl/werken-bij/vacatures/vacature/internist-oncoloog/
Wij zoeken / wij bieden: 

Jouw werkdag

 

 

 • Je begeleidt met plezier AIOS, ANIOS, co-assistenten en verpleegkundig specialisten
 • Gedeelde besluitvorming met de patiënt is voor jou vanzelfsprekend
 • Je neemt actief deel aan de verscheidene multidisciplinaire overleggen.

 

 

Jouw kwaliteiten

 

 • Teamspirit is waar wij belang aan hechten en wat je ook bij ons zult vinden
 • Goede contactuele eigenschappen, zowel in de omgang met patiënten als met collegae en overige ziekenhuismedewerkers, zijn voor jouw vanzelfsprekend.
 • Je denkt graag mee over hoe we de zorg continu kunnen verbeteren in ons ziekenhuis.

 

 

Wij vragen

 

 • Je bent een enthousiaste internist-oncoloog met affiniteit en ervaring met borstkanker 
 • en gynaecologische oncologie.

 

 

Wij bieden

 

 • Je salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn is conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS)
 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling als Chef de Clinique voor 0.8 fte (36 uur per week), waarbij je in dienst treedt van het Medisch Specialisten Coöperatief Reinier de Graaf groep U.A. (MSC)
 • Je standplaats is Delft
 • Je komt te werken in een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat je je kunt blijven ontwikkelen. Onze Reinier Academie biedt uiteenlopende opleidingen en faciliteert bij het doen van wetenschappelijk onderzoek
 • Bij gelijkblijvende omstandigheden streven wij naar duurzame uitbreiding van ons team in vrije vestiging. Hiervoor zal te zijner tijd een nieuwe vacature gesteld worden. Uiteraard nodigen we je van harte uit hierop te reageren.
Vacature per: 
woensdag, 1 april, 2020
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
dinsdag, 3 maart, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Upload via https://www.reinierdegraaf.nl/werken-bij/vacatures/vacature/internist-on... je sollicitatiebrief en curriculum vitae  t.a.v. de heer P. Postema, voorzitter MSC.

Inhoudelijke vragen over de functie van internist-oncoloog? Addy van de Luijtgaarden, internist-oncoloog. helpt je graag verder. Bel 015 – 260 31 01. Overige vragen? Bel of app met Chantal van Steekelenburg, recruiter op 06-82 18 61 16.

Solliciteren kan tot en met 3 maart a.s. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagavond 17 maart.