Menubalk - In- uitloggen

“Topklinische patiëntenzorg bieden en deze continu blijven verbeteren, dat is de norm”, vertelt Lemonitsa Mammatas, internist-oncoloog. “Wij werken in een ambitieus team van internisten (waarvan 5 oncologen en 4 hematologen), chirurgen, gynaecologen, radiotherapeuten, pathologen, radiologen, nucleair geneeskundigen, MDL-artsen en geriaters. Alle collega’s zijn enorm gedreven, maar de onderlinge sfeer is zeer fijn en amicaal”, vervolgt Lemonitsa.

Het Reinier de Graaf Gasthuis is een sterk, regionaal verankerd, topklinisch opleidingsziekenhuis. Als eerste topklinische ziekenhuis in Nederland is de zorg georganiseerd vanuit zorgthema’s met oncologie als één van de speerpunten. Dat is bijvoorbeeld merkbaar op het innovatieve multidisciplinaire Borstkankercentrum, waar verpleegkundig specialisten de patiënt begeleiden over de grens van het specialisme heen. Verder werken wij goed samen met de huisartsen uit de regio, medisch oncologen van omliggende ziekenhuizen en participeren we in het Regionale Oncologie Netwerk West.

De Research Unit Oncologie/Hematologie ondersteunt en faciliteert participatie in vele oncologische studies. Ook beschikken wij over een level 3 hematologie certificaat, een gespecialiseerd pijnteam & palliatief team en een radiotherapieafdeling. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor ziekenhuiszorg in hun directe omgeving een beroep op ons doen. Onze hoofdlocatie is in Delft.

Vanwege zwangerschapsverlof zoeken wij per 01 maart 2022 a.s. een collega internist-oncoloog voor 0.8 fte die ons team tijdelijk, gedurende 4 maanden, wil komen versterken.

Jouw werkdag
Je draagt zorg voor patiënten op de polikliniek medische oncologie, met als aandachtsgebied mammacarcinoom en gynaecologische maligniteiten;Gedeelde besluitvorming met de patiënt is voor jou vanzelfsprekend;Je neemt actief deel aan de verscheidene multidisciplinaire overleggen;Je begeleidt met plezier AIOS, ANIOS en co-assistenten op de afdeling medische oncologie en Gespecialiseerd Oncologie Verpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten bij de polikliniek;Je zal participeren in de reguliere dienststructuur van de internisten.
Jouw kwaliteiten
Teamspirit is waar wij belang aan hechten en wat je ook bij ons zult vinden;Goede contactuele eigenschappen, zowel in de omgang met patiënten als met collegae en overige ziekenhuismedewerkers, zijn voor jou vanzelfsprekend;Je denkt graag mee over hoe we de zorg continu kunnen verbeteren in ons ziekenhuis.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Reinier de Graaf
Locatie: 
Delft
Plaats: 
Delft
Website ziekenhuis: 
https://reinierdegraaf.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Teamspirit is waar wij belang aan hechten en wat je ook bij ons zult vinden; Goede contactuele eigenschappen, zowel in de omgang met patiënten als met collegae en overige ziekenhuismedewerkers, zijn voor jou vanzelfsprekend;Je denkt graag mee over hoe we de zorg continu kunnen verbeteren in ons ziekenhuis.

Wat wij vragen
Je bent een enthousiaste internist-oncoloog met affiniteit en ervaring op het gebied van borstkanker en gynaecologische oncologie.

Wat wij bieden
* Je salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn is conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten(AMS);Het gaat om een tijdelijke aanstelling als Chef de Clinique voor 0.8 fte (36 uur per week) gedurende 4 maanden, waarbij je in dienst treedt van het Medisch Specialisten Coöperatief Reinier de Graaf groep U.A. (MSC);
* Jouw werkplek is in Delft; zeer goed bereikbaar vanuit de regio’s Den Haag en Rotterdam.Gratis parkeren van jouw auto en een overdekte en afgesloten stalling voor jouw fiets.
* Je komt te werken in een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat je je kunt blijven ontwikkelen;
* Een open bedrijfscultuur met maandelijkse sessies met onze directie, met veel aandacht voor eigen inbreng en innovatie.

Vacature per: 
dinsdag, 1 maart, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
maandag, 17 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse? Upload via: https://werkenbijreinier.nl/vacatures/128762-chef-de-clinique-internist-... je sollicitatiebrief en curriculum vitae middels de ‘solliciteer’ button t.a.v. mevrouw A.J.E. Vulink, internist-oncoloog.

Inhoudelijke vragen over de functie van internist-oncoloog? Lemonitsa Mammatas, internist-oncoloog, helpt je graag verder. Bel 015 – 260 32 35.

Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 25 januari 2022.