Menubalk - In- uitloggen

De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Centrum voor Oncologie van het Radboudumc. Multidisciplinair werken staat hier hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de patiëntenzorg als het onderzoek. De verpleegafdeling, dagbehandeling en polikliniek zijn geïntegreerd om een goede stroomlijning in de behandeling voor onze patiënten te waarborgen. Ingebed in patiëntenzorg vindt vroeg klinisch onderzoek, alsmede farmacologisch, pathologisch, genetisch en imaging gestuurd onderzoek plaats. Er is een nauwe relatie met het laboratorium Tumorimmunologie.

Binnen de afdeling Medische Oncologie zijn momenteel 16 stafleden werkzaam (deels parttime verbonden aan onze afdeling). Enthousiaste en betrokken fellows, arts-onderzoekers en studenten dragen bij aan het onderwijs- en opleidingsklimaat van de afdeling.

Het Radboudumc streeft naar excellentie in alle academische taken, maar streeft er ook naar om de patiënt een belangrijke stem in de keuze van behandeling te geven. Samenwerking binnen netwerken en partnerships zijn actuele Radboud thema’s om een optimale organisatie van oncologische zorg duurzaam vorm te kunnen geven.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
https://www.radboudumc.nl/vacatures/121181-internist-oncoloog-met-speciale-aandacht-voor-patientenzorg
Wij zoeken / wij bieden: 

Per 1 september 2022 is er een vacature voor een internist-oncoloog, die een belangrijke taak zal hebben bij de klinische en poliklinische patiëntenzorg van patiënten met kanker. Daarnaast heb je een rol in onderwijs en onderzoek, welke op de afdeling Medische Oncologie onlosmakelijk verwezen zijn met patiëntenzorg. De patiëntenzorg van de afdeling is sterk persoonsgericht en innovatief, waarbij de zorg toekomstbestendig en duurzaam is. We zijn de spil in het regionaal oncologisch netwerk. Spreekt dit je aan? Reageer dan nu!

In deze functie zet je jezelf in voor klinische zorg, poliklinische zorg en acute oncologie voor meerdere zorgketens, onder andere mogelijk de urogenitale keten, gynaecologie keten, hoofd-halsketen en/of gastro-enterologieketen. Daarnaast ben je werkzaam in een academische omgeving wat ervoor zorgt dat je ook op andere vlakken dan patiëntenzorg een taak hebt.

Patiëntenzorg
Je biedt uitstekende zorg voor in de kliniek opgenomen en poliklinisch behandelde patiënten met kanker. Ook word je ingezet voor andere algemene taken binnen de afdeling Medische Oncologie. Je superviseert waar van toepassing fellows, verpleegkundig specialisten en casemanagers. Ook woon je de overdracht van de afdeling Medische Oncologie bij, participeert in het dienstrooster en participeert in de verschillende multidisciplinaire overleggen en keten-overleggen van de afdeling.

Onderzoek
Je bevordert inclusie van patiënten in studies en verbetert de kwaliteit van studies voor het deel dat op de afdeling Medische Oncologie loopt. Daarbij werk je samen met de researchverpleegkundigen, datamanagers en studiecoördinatoren. Daarnaast word je uitgenodigd te komen met ideeën om de zorg te verbeteren middels het doen van onderzoek.

Onderwijs
Je bent onderdeel van het opleidingsteam, zoals ieder staflid van de afdeling medische oncologie, en draagt bij aan het onderwijs aan en de supervisie van aios en co-assistenten. Ook participeer je in het onderwijs aan geneeskundestudenten, verpleegkundigen of fellows.

DUS:
Je bent een internist-oncoloog met hart voor academische patiëntenzorg. Je bent communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar, efficiënt en een teamspeler. Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Wij nodigen ook internist-oncologen, die hun opleiding recent hebben afgerond, uit om te reageren.

https://www.radboudumc.nl/vacatures/121181-internist-oncoloog-met-specia...

Vacature per: 
donderdag, 1 september, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
2 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 24 augustus, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

raag ontvangen we je sollicitatie vóór 24 augustus. We nemen daarna snel contact met je op. De eerste gespreksronde vindt plaats op 26 augustus. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Wat kun je verder verwachten?
Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats. Hiervoor hoef je niets te doen, we vertellen je op een later moment meer.

Het Radboudumc is een werkgever waar iedereen welkom is. Iedere collega brengt waardevolle ervaring, expertise en creativiteit mee. Wij geloven in de meerwaarde van een diverse en inclusieve organisatie. #wijzijnradboudumc

Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met prof. dr. Carla van Herpen, afdelingshoofd Medische Oncologie, via (024) 361 03 53. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer direct’ via: https://www.radboudumc.nl/vacatures/121181-internist-oncoloog-met-specia...