Menubalk - In- uitloggen

De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Radboud Centrum voor Oncologie. Multidisciplinair werken staat hier hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de patiëntenzorg als de research. De verpleegafdeling, dagbehandeling en polikliniek zijn geïntegreerd om een goede stroomlijning in de behandeling voor onze patiënten te waarborgen. Er is extra aandacht voor adolescenten en jong volwassenen (AYA) met kanker, maar ook voor oncologie bij oudere patiënten. Ingebed in patiëntenzorg vindt vroeg klinisch onderzoek, alsmede farmacologisch, pathologisch, genetisch en imaging gestuurd onderzoek plaats. Er is een nauwe relatie met het Laboratorium Tumorimmunologie. Binnen de afdeling Medische Oncologie zijn momenteel 14 stafleden werkzaam (deels part-time verbonden aan onze afdeling). Enthousiaste en betrokken fellows, arts-onderzoekers en studenten dragen bij aan het onderwijs- en opleidingsklimaat van de afdeling. Het Radboudumc streeft naar excellentie in alle academische taken, maar streeft er ook naar om de patiënt een belangrijke stem in het behandelteam te geven. Samenwerking binnen netwerken en partnerships zijn actuele Radboud thema’s om een optimale organisatie van oncologische zorg duurzaam vorm te kunnen geven.

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Radboudumc
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.radboudumc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Junior staflid internist – oncoloog, afdeling Medische Oncologie, Radboudumc

Functieomschrijving

Wij willen uiterlijk per 1 maart 2019 een “jonge klare” internist-oncoloog de mogelijkheid bieden om ervaring op te bouwen in een academische staf. U heeft onderstaande taken:

- Patiëntenzorg: Als junior staflid bent u als “chef de clinique” verantwoordelijk voor de afdeling en de coördinatie en logistiek van de afdeling. U superviseert waar van toepassing fellows, verpleegkundig specialisten en het spoedsein. U biedt uiteraard poliklinische zorg. Waar nodig heeft u zelf het spoedsein. U verzorgt de triage van nieuwe patiënten. U woont de overdracht van de Interne Specialismen bij en u participeert in het dienstrooster.

- Onderwijs: U participeert in zowel onderwijs aan geneeskundestudenten als aan verpleegkundig specialisten, aios en fellows.

- Onderzoek:  U bevordert inclusie van patiënten in trials en verbetert de kwaliteit van studies voor het deel dat op de afdeling loopt. In een latere fase heeft u de mogelijkheid om actief 1-2 studies te gaan 'trekken'.

Profiel

U bent een “jonge klare” internist-oncoloog met hart voor academische patiëntenzorg en onderwijs. U bent communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Het strekt tot uw aanbeveling als u gepromoveerd bent of met een bijna afgerond promotietraject bezig bent.

Vacature per: 
vrijdag, 1 maart, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Contract voor 2 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 20 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Opmerkingen en contactinformatie

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO UMC. Verder zijn o.a. van toepassing een TVO, een functiegebonden budget en een studieverlofregeling. Kinderopvang is op de universiteitscampus aanwezig. Voor een kennismaking of vragen kunt u contact opnemen met prof. dr. Carla van Herpen, afdelingshoofd Medische Oncologie per 1-2-2019, prof. dr. ir. J.W.M. van der Hoeven, afdelingshoofd Medische Oncologie tot 1-2-2019, of dr. Ingrid Desar, opleider Medische Oncologie, beiden bereikbaar via 024-36 66 370. Uw sollicitatie kunt u per e-mail sturen naar koos.vanderhoeven@radboudumc.nl.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegd te worden.