Menubalk - In- uitloggen

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld, we hebben extra aandacht voor interculturele zorg.

De internisten  vakgroep bestaat uit  30 internisten en 3 Chefs de Clinique,  vrijwel alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Hematologie/Oncologie is een van de speerpunten van het OLVG. De vakgroep werkt op 2 hoofdlocaties in Amsterdam Oost en West.

Aanleiding

In het kader van de functielateralisatie van beide OLVG locaties is er verschuiving gaande van de klinische hematologische en oncologische (HO)-zorg, Daarnaast zijn HO specialisten ook ziekenhuisbreed actief en betrokken in diverse verandertrajecten in OLVG. Wij hebben daarbij te maken met uitbreiding van taken en werkzaamheden voor de HO-groep. Daarom wordt nu een internist- hematoloog gezocht in een Chef de Clinique functie.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
Oost en West
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Functieomschrijving

OLVG is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis in het hart van Amsterdam. Het specialisme Hematologie en Oncologie (HO) valt binnen de unit Interne Geneeskunde. Het HO team bestaat uit  4 hematologen, 5 oncologen, 2 Chefs de Clinique en een hecht team van gespecialiseerd verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en andere zorgverleners.

Voor de hematologie is er een samenwerkingsverband met AmsterdamUMC. De hematologie wordt in de volle breedte uitgeoefend, inclusief intensieve hematologische zorg (HOVON level C met leukemie inductiebehandelingen en post-transplantatiezorg). De hematologen vervullen samen met de oncologen een belangrijke rol in de multidisciplinaire samenwerking in OLVG. We nemen ook deel aan algemeen internistische taken en participeren in de opleiding van AIOS en coassistenten, en de opleiding van hematologen.

Functie-eisen

  • Flexibiliteit: We zoeken een collega die flexibel én stabiel is en zo in het komende jaar bij kan  dragen aan een succesvolle doorontwikkeling van ons team.
  • Ervaring op gebied van intensieve hematologie
  • Ambitie: je werkt behalve aan onze teamdoelen ook aan je eigen ambities door.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke units die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband voor 1 jaar, volgens OLVG beleid. Het salaris is conform de AMS. Indiensttreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Vacature per: 
donderdag, 21 november, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 2 december, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je  contact opnemen met  Evert-Jan de Kruijf, internist-hematoloog,  telefoon (020)5108911 of mail naar e.j.f.m.dekruijf@olvg.nl  of met  Baukje Flameling internist-oncoloog, telefoon (020)599 9111 of mail naar b.flameling@olvg.nl, Je kunt ook contact opnemen met de heer Sanne van Wissen, internist en unitvoorzitter via (020) 5993503 of mail naar s.vanwissen@olvg.nl

Solliciteren

We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 1 december a.s. via onderstaande link:

https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/