Menubalk - In- uitloggen

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s waaronder 235 medisch specialisten, werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving vanuit onze kernwaarden passie, aandacht en daadkracht. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht.

Er zijn samenwerkingsverbanden in de regio, in Santeonverband en met de Universiteit Twente. 

De vakgroep Interne Geneeskunde verricht zijn werkzaamheden met 25 internisten en biedt een groot palet aan zorg waaronder dialyse, HIV zorg en vrijwel alle oncologische behandelingen. In de hematologie worden behandelingen gegeven voor acute leukemie, autologe stamceltransplantaties verricht en vindt er nazorg plaats voor patiënten na een allogene stamceltransplantatie.

Het MST is een opleidingsziekenhuis voor de interne geneeskunde en voor de differentatie hematologie kan een deel van deze opleiding in het MST gevolgd worden.

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Medisch Spectrum Twente
Locatie: 
Enschede
Plaats: 
Enchede
Website ziekenhuis: 
www.mst.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een internist-hematoloog  (0,8 FTE).

Het betreft een aanstelling voor 1 jaar vanaf 1 oktober a.s.; er is zicht op een vaste aanstelling.

Wij zoeken een hematoloog met specifieke kennis op een of twee deelgebieden in de hematologie. Belangstelling voor research en ambities op bestuurlijk niveau zijn een pré.

Goede communicatieve vaardigheden zijn vereist en gevoel voor humor en relativeringsvermogen zijn gewenst.

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 27 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met mw. C.R. van Rooijen, internist-hematoloog, of mw. dr. A.N.M. Wymenga, voorzitter van de vakgroep of dr L.J. Wagenaar voorzitter van de benoemingsadviescommissie, allen bereikbaar via telefoon (053) 487 20 00.

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kunt u voor 28 mei 2021   indienen via www.werkenbijmst.nl/vacature

De sollicitatiegesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn op 10 juni 2021, tenzij de Corona-crisis aanleiding geeft tot het vaststellen van een andere datum en/of methode van het gesprek