Menubalk - In- uitloggen

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en toppreferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe.

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rijnmond Zuid en heeft een diverse patiëntenpopulatie. De cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie.

Het Maasstad Ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ) en heeft de Joint Commission International (JCI) accreditatie behaald, waarbinnen kwaliteit en veiligheid voorop staan. Het ziekenhuis is aangesloten bij de Santeon Groep.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Endocrinologie
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Locatie: 
Rotterdam en Spijkenisse
Plaats: 
Rotterdam en Spijkenisse
Website ziekenhuis: 
www.maasstadziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn per direct op zoek naar collega internisten voor klinische- en poliklinische werkzaamheden in het Maasstad Ziekenhuis en onze praktijk in het Spijkenisse Medisch Centrum.
We zijn specifiek op zoek naar collega’s met de deelspecialisatie nefrologie, endocrinologie of acute geneeskunde.

De zorgeenheid Interne Geneeskunde / Longziekten / Maag-darm-leverziekten van het Maasstad ziekenhuis heeft 5 verpleegafdelingen, een grote polikliniek, (oncologische)dagbehandeling, een scopiecentrum en een hemodialyse-afdeling.

De vakgroepen Interne geneeskunde en Maag-darm-leverziekten zijn eveneens actief in Spijkenisse Medisch Centrum, op de polikliniek, spoedpolikliniek, (oncologische)dagbehandeling, endoscopieafdeling en de hemodialyse afdeling. De klinische zorg wordt geleverd in het Maasstad ziekenhuis.

De maatschap Interne Geneeskunde / Longziekten / Maag-darm-leverziekten bestaat uit 33 stafleden. Naast een zeer breed georiënteerde praktijk, gericht op acute en hoog complexe zorg in het Maasstad Ziekenhuis en basale zorg in het Spijkenisse Medisch Centrum, is onze maatschap direct betrokken bij veel regionale samenwerkingsprojecten.

Medisch Specialistisch Bedrijf
De vrijgevestigd specialisten hebben zich verenigd in één maatschap, het Maasstad Medisch Specialistisch bedrijf (MMS). De interne geneeskunde vormt een organisatorische eenheid binnen het MMS.

We bieden je naast deelname aan een ambitieuze en collegiale vakgroep:
- Inschaling conform AMS-regeling (cao ziekenhuizen).
- 0.8-1 FTE
- Contract via het Medisch Specialistisch Bedrijf
- Opleidingsbudget via AMS

Vacature per: 
donderdag, 25 november, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6-12 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zaterdag, 1 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met: Dr. Van Noord, internist-endocrinoloog/acute geneeskunde en medisch manager interne geneeskunde op telefoonnummer 010-2911911.

U kunt uw sollicitatie mailen naar onze maatschapsmanager drs. W. Wils via wilsw@maasstadziekenhuis.nl.