Menubalk - In- uitloggen

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en topreferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe. Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rijnmond Zuid en heeft een diverse patiëntenpopulatie. De cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie. Het Maasstad Ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ) en heeft de Joint Commission International (JCI) accreditatie behaald, waarbinnen kwaliteit en veiligheid voorop staan. Het ziekenhuis is aangesloten bij de Santeon Groep.

Medisch Specialistisch Bedrijf

De vrijgevestigd specialisten hebben zich verenigd in één maatschap, het Maasstad Medisch Specialistisch bedrijf (MMS). De interne geneeskunde vormt een organisatorische eenheid binnen het MMS. De Maatschap De maatschap Interne Geneeskunde bestaat uit 33 stafleden. Naast een zeer breed georiënteerde praktijk, gericht op hoog complexe zorg in het Maasstad Ziekenhuis, is onze maatschap direct betrokken bij veel regionale samenwerkingsprojecten.

De vakgroep Interne Geneeskunde

De zorgeenheid Interne Geneeskunde/Longziekten/MDL/Dialysecentrum/Oncologie van het Maasstad Ziekenhuis bestaat uit 5 verpleegafdelingen, 3 poliklinieken, het dialysecentrum en het medisch secretariaat. Binnen de eenheid is nadrukkelijke aandacht voor de ouderenzorg. Hiervoor zijn medisch specialisten aangesteld die zich bezighouden met de zorg voor kwetsbare ouderen. Er zijn zowel klinische als poliklinische werkzaamheden. In de kliniek is één van de vijf verpleegafdelingen ingericht voor ouderenzorg. Op de andere vier afdelingen van de eenheid kijkt de internist-ouderengeneeskunde op de achtergrond mee bij patiënten van 70 jaar of ouder om op die manier kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen leveren. Er wordt tevens een rol vervuld in het O-team (ouderenteam). Op de polikliniek zijn er diverse zorgpaden zoals bijvoorbeeld de oncogeriatrie, de nefrogeriatrie maar ook is er een polikliniek gericht op polyfarmacie. Daarnaast wordt betrokkenheid gevraag bij de opleiding met specifieke aandacht voor de lange leerlijn ouderengeneeskunde.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Maasstad Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
www.maasstadziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Je verricht werkzaamheden op diverse onderdelen zoals polikliniek, supervisie van de kliniek en begeleiding van patiënten.

• Je bent opgeleid tot Internist Ouderengeneeskunde

• Je deelt onze ambitie tot het leveren van topklinische zorg passend bij de STZ, Santeon en JCI normen van ons ziekenhuis

• Je werkt mee aan het ontwikkelen en onderhouden van protocollen

• Je communiceert helder en open met collega’s, patiënten en familieleden

• Je bent een uitgesproken teamspeler

• Je levert een proactieve bijdrage aan onderwijs

• Je bent innovatief en draagt enthousiast bij aan een continue ontwikkeling van de zorg

 

Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?

- Inschaling conform AMS-regeling (cao ziekenhuizen)

- 0.8 FTE (contractomvang is bespreekbaar)

- Tijdelijk contract via het Medisch Specialistisch Bedrijf

- Opleidingsbudget via AMS

Vacature per: 
maandag, 14 september, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 dec-1 april
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
dinsdag, 29 september, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met: Dr. Van Noord, internist-endocrinoloog/acute geneeskunde en medisch manager interne geneeskunde op telefoonnummer 010-2911911 of dr. Ruiter internist-ouderengeneeskunde op 010-2911911.

 

Uw sollicitatie kunt u richten aan drs. W. Wils, maatschapsmanager via: wilsw@maasstadziekenhuis.nl

 

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een Arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door CV OK. Deze screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties en het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's. We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.